Mező Misi világgá kürtölte boldogságát

A zenész immár kétgyermekes apuka

2015/03/08

Mező Misi nem tárja a nagy nyilvánosság elé magánéletét, most mégis kivételt tett. A színpadon kürtölte világgá, hogy ő a világ legboldogabb embere, mert megszületett a kislánya.

Mező Misi 2Igazán nagy ünneplés kerekedett a Magna Cum Laude szezonindító koncertjén, hiszen az énekes, Mező Misi ott jelentette be, hogy megszületett második gyermeke – adta hírül a Bors. A Rising Star zsűritagja nagyon óvja a magánéletét, kínosan ügyel arra, hogy családja ne szerepeljen a lapokban, és ő maga is kerüli a bulvárszerepléseket. Azt azonban tudni lehet, hogy feleségével már volt egy kisfiuk, Nimród, aki most kistestvért kapott. Az új jövevényt Bíborkának nevezték el.

Éppen ezért meglepő, hogy a zenekar közönségével megosztotta az örömhírt, sőt, pezsgőt is bontottak a pici érkezésének tiszteletére, amiből végül nem ivott a büszke apuka, mert nem szereti azt az italt.

Kétségtelenül, ez volt a koncert legnagyobb örömhíre, ám a zenekar még egy meglepetéssel készült. Színpadra lépett ugyanis a Rising Starban megismert Fehérvári Gábor Alfréd, aki néhány Magna-slágert és egy saját dalt is előadott.

Leírhatatlan érzés volt ekkora közönség előtt egy ilyen zseniális zenekarral együtt színpadra állni, a lábamból is kiszaladt a vér. De nagyon örülök, hogy a közönségnek tetszett az a pár dal, amit énekeltem” – mondta a Borsnak örömittasan a tehetségkutatóban feltűnt énekes.

 

 

Hozzászólások