Meztelen modell harcol az állatok jogaiért

Ez a modell gyönyörű, óriási a szíve és nemes célért küzd

2016/10/18

Egy gyönyörű, meztelen modell kampányol az állatok jogaiért. Ekkora népszerűséget még egy hirdetéssel sem sikerült elérjenek az állatvédő egyesületek.

A lengyel-amerikai modell Joanna Krupa amellett, hogy lenyűgöző szépséggel rendelkezik 39 évesen is, a PETA állatvédő egyesület tagja. A szőrös barátok iránti szeretetének pedig nagyon is hangot ad. Sőt, erre épül az egész karrierje és legújabb projektje is. Mivel manapság az emberek leginkább a meztelen testekre, a botrányokra kíváncsiak Joanna megragadta a lehetőséget és egy nemes cél érdekében ledobta ruháit.

 

A modell hölgyre egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy szégyenlős lenne, éppen ezért sokan szeretik és követik az Instagramon. Igazán híressé legújabb kampányvideójával vált, amiben meztelenül áll egy erkélyen ahonnan gyönyörű a kilátás. Nézőit arra kéri, csodálják meg ők is a tájat. Kérdéses ki melyik látvánnyal nem tud majd betelni.

Sok modell szerepel állatok és vegetarianizmus mellett szóló kampányokban, ám ennyire valóságosan, szeretetteljesen senki nem tevékenykedett még. A cél nemességét az is bizonyítja, hogy Joanna nem csupán hirdeti a négylábúak szeretetét, hanem ő maga is örökbefogad annyi kutyust, amennyit csak tud. A gyönyörű modell instagram oldalát itt tudjátok megnézni.

Home sweet home #joannakrupa yes my doggies wear diapers inside .

Joanna Krupa (@joannakrupa) által közzétett fénykép,

 

Hozzászólások