Meztelenül pózolt a kamera előtt a terhes Christina Aguilera

Az énekesnő Boticelli: Vénusz születése című festményéhez hasonlóan pózol a képeken

2014/08/03

Meztelenül pózolt a kamera előtt a terhes Christina Aguilera

A 33 éves énekesnő második gyermekével terhes és boldogan várja kislánya születését férjével, Matthew Rutlerrel. A mostani fotózásra a V Magazine kérte fel, amelyet el is fogadott. Nem volt ez újdonság számára, hiszen első gyermeke születése előtt is hagyta, hogy meztelenül fotózzák áldott állapotban. Az énekesnő Boticelli: Vénusz születése című festményéhez hasonlóan pózol a képeken.

fotó: www.mtv.com
fotó: www.mtv.com

 

A sztár-világban lassan nemhogy elfogadott, de szinte divattá vált, hogy terhes kismamák meztelenül mutatják meg magukat a kamera előtt. Ennek a szokásnak az első köveit annak idején Demi Moore rakta le még 1991-ben, amikor igencsak kiverte a biztosítékot azzal, hogy előrehaladott terhesen mutatkozott a kamera előtt. Vitatható valóban, hogy a terhesség vajon intim és abszolút magánügy – vagy a népszerűség megtartásához egy komoly ütőkártya-e. A moralizáláson már régen túllépett a művész- és sztárvilág, boldogan dobják le a textilt és állnak a vakuk kereszttüzében – áldott állapotban is.

 

otó: celebritybabies.people.com
otó: celebritybabies.people.com

Annak idején 2008-ban,  még az első terhessége idején még egy bőrdzsekit felvett Christina – az akkori fotózásra a Marie Claire magazin kérte fel és természetesen címlapfotó készült róla:

fotó: www.nydailynews.com
fotó: www.nydailynews.com

 

Hozzászólások