Mi a jó a szingliségben?

Már mutatjuk is!

2016/02/05

Még, hogy ciki szinglinek lenni! Bár vannak, akik imádják az egyedülálló nőkre ráhúzni a vizes lepedőt, de vannak, akik a szingliségben találják meg csak igazán magukat! Ha okokat keresel, segítünk benne!

Egy új grafikai sorozattal állt elő Idalia Candelas, mexikói művész. Ha eddig cikinek érezted egyedülállóságodat, akkor mutatunk pár okot, amik egyértelművé teszik: mennyi minden jó dolog van a szingli létben! Bár, ha jobban belegondolok, talán fölösleges is okokat keresni a történetben. Ezt az állapotot – vagy ahogy sokan nevezik: létformát -, gyakran a magánnyal azonosítják, ehhez viszont valahogy akarva-akaratlanul egyből hozzácsapódik egy sajnálkozó magatartás. Pedig nem kell a szingliket sajnálni, mert az életüknek rengeteg olyan területe van, ahol kifejezetten jól meg lehet hemperegni ebben a helyzetben.

idalia candelas
Fotó: Facebook / Idalia Candelas

A művésznő ezeket vitte papírra Posztmodern Magány című sorozatában, ahol a lányokat azokban a hétköznapi szituációkban ábrázolta, amikben élvezni tudják szingliségüket.

Ahogy Idalia is fogalmaz, az emberek – legyen az férfi vagy nő -, gyakran félelemből kerülik a magány állapotát. Sokan képtelenek az egyedüllétre és mástól várják boldogságuk forrását. Nekik az a legnagyobb kihívás az életben, hogy megtalálják a helyüket – például mondjuk a szingliségben -, hogy aztán amikor betoppan az életükbe a várva várt társ, ne erőtlenül támaszkodjanak megoldásért könyörögve, hanem boldogan éljék meg együtt a közös pillanatokat.

Amíg te is keresed a neked való párt, pörgesd végig a galériát, hátha még ötleteket is nyersz belőle, hogyan legyél aktív és kiegyensúlyozott szingli! A helyzetekben nem kell nagy dolgokra gondolnod, egyszerűen csak találd meg benne a szabadságot, a természetességet és a lazaságot!

Hozzászólások