Mi lakozik a szekrényben?

Varázsolj te is otthonodban!

2014/11/18

Olyan kihasználatlan lehetőségek rejlenek a gardróbban, amelyekre talán nem is gondolnánk. Nem muszáj rendeltetésszerűen használnunk a különböző helyiségeket otthonunkban. De vajon mi lakozik a szekrényben? Lássuk a praktikákat!

A beépített szerkények rengeteg titkot rejtenek. A gyerekek ezzel teljes mértékben tisztában vannak, ám a felnőtté válás hajlamos kiölni belőlük ezt a fajta képzelőerőt. De nem kell, hogy így legyen. Használjuk fantáziánkat, és valósítsuk meg otthonunkban azt, amit szeretnénk látni, amikor kitárjuk a rejtélyes „szobánk” ajtaját!

13 16

Akár hálószobát is varázsolhatunk a gardróbból. Még csak az sem kell, hogy ajtaja legyen, elég, ha egy függönnyel leválasztunk akkora területet, hogy egy ágy, vagy a matrac elférjen.

halo

Ha viszont arra van igényünk, hogy tágas legyen a hálószobánk, viszont a dolgozó résznek elég csak egy kis elszeparált rész, arra is van megoldás.

dolgozoszoba

A könyvek szerelmeseinek is tudunk kreatív ötleteket mutatni. Nemcsak a felnőttek számára, hanem a gyerekeknek is mesés lehet egy kis kuckó, ahová elvonulva, belefeledkezhetnek képzeleteik világába.

olvasokucko

Azoknak a felnőtteknek, akik szeretnek társasági életet élni, biztosan tetszeni fog ez a megoldás: csináljunk bárt a lépcső alatti szekrényből!

bar

A gyerekek számára pedig búvóhely mellett háló is lehet.

15 gyerekkucko

Hozzászólások