Mi lesz itt? Az új fiú beletenyerel az Éden-szerelembe

A jelszava: semmi érzelem, csak taktika

2015/03/17

Az Éden Hotel új lakója, Gergő egyből kemény belépőre készül. Nem akar komoly kapcsolatot kialakítani senkivel, nem akar jópofizni, és ahol érzelmet lát, oda lecsap. Most tényleg veszélyben van Adri és Patrik féltékenységgel és sírással teli kapcsolata.

A legutóbbi párválasztót megúszta Adri és Patrik, pedig a lány olyat drámázott, és olyan patáliát csapott, amely komoly színésznőket is kihívás elé állítana. Csak ő komolyan csinálta, még kémhálózatot is akart szervezni. Snjezana azonban Milánt választotta, így együtt maradt az Éden Hotel szerelmespárja.

Az új fiúval, Gergővel azonban várhatóan nem lesznek olyan szerencsések, mint Snjezivel. A 19 éves vízimentő már a bemutatkozó klipjében elárulta, hogy a taktika érdekli legjobban az Éden Hotelben, amiért még a szerelmet is simán feláldozná.

Már az első napon összebarátkozott Lokival, és elárulta neki, hogy védettség esetén nem sokat gondolkodna, beállna Adri mögé, ezzel viszont hazaküldené a lány párját, Patrikot, akivel pedig már alakul egy komolyabb kapcsolat. Gergőt ez nem érdkeli, világossá tette új haverjának: ahol érzelmet lát, oda lecsap.

Forrás: TV2

Hozzászólások