Mi történhetett Vadon Janival?

Kórházba szállították a műsorvezetőt ma délután

2014/10/14

Sebestyén Balázs és Vadon Jani, a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője Afrikában él jelenleg a versenyző sztárokkal. Ennek ellenére azt állítják, az ebolának semmi köze az ájuláshoz.

Valószínűleg kimerültség okozta Vadon Jani rosszul létét, nem pedig a halálos vírus, ami Afrika bizonyos területein terjed. A két műsorvezető feszített tempóban dolgozik, mióta elkezdődött a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada.

sebestyenbalazs2

Vadon Jani és Sebestyén Balázs minden reggel 4-kor kel, hogy 6 órára már készen álljanak a Morning Show-ra. Miután elköszöntek hallgatóiktól, összeállítják a másnapi adásmenetet, majd mennek az RTL napi műsorának forgatására, ahol jó pár óra után pihenhetnek egy keveset, majd este 9-kor újra a kamerák elé kell állniuk. Végül pedig kezdődik minden elölről, vagyis nem sok idejük marad a pihenésre. Így egyáltalán nem csoda, hogy Jani szervezete megadta magát, és jogosan követelte a jól megérdemelt pihenést. Mivel jelenleg kórházban van, Balázs ma egyedül vezeti majd a műsort. – olvashatjuk a Blikk oldalán.

„A kivizsgálások miatt ma éjszaka még nem engedik ki Janit a kórházból, így a mai adást Balázs egyedül fogja vezetni. De aggodalomra nincs ok, Jani már jól van, és viccelődik” – árulta el Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere a Fókuszban.

Hozzászólások