Mi történik Hollywood csillagaival?

Mila Kunis és Matthew McConaughey is megdöbbentette a rajongókat

2015/02/06

Hollywood – Pár hónappal ezelőtt lett anyuka Mila Kunis, ám most egészen más téma foglalkoztatja rajongóit. Matthew McConaughey viszont elbúcsúzhat népszerűségétől?

Ashton Kuthcer kedvéért Mila Kunis társkereső oldalakra regisztrált. A színész megszállottan böngészi és használja a különböző alkalmazásokat, sőt feleségét is arra kérte, közösen hódoljanak ennek a hobbinak. A gyönyörű színésznő így nyilatkozott a Mirrornak: „Ez az, amit otthon csinálunk. Fel kell mennem különbözú oldalakra. Mi is a Tinder meleg verziója? Grindr! Azon is fent voltam!” – De vajon mit kezdenek a regisztráció után?

Mila Kunis

A méltán híres és népszerű Matthew McConaughey rendkívüli alakításaival rengeteg rajongót nyert magának, ráadásul a szakma is elismeri tehetségét. Ám most nem egy újabb szereppel lepte meg a nagyérdeműt. Úgy néz ki, botrányos időszak elé kell néznie, ugyanis állatkínzással vádolják az állatvédő szervek – derül ki a Cosmopolitanből. A színész testvérével együtt egy texasi farmon kezdett közös vállalkozásba, ahol eleinte csak árulták a különböző jószágokat, ám szolgáltatásaik kibővültek. Szarvas vadászattal is foglalkoztak, ami nem a megszokott módon történt. A dolgozók előre begyűjtötték az állatokat, így a vadászok garantáltan sikerrel jártak, ugyanis az állatok nem tudtak elmenekülni előlük. Matthew egyelőre tagadja a súlyos vádakat.

Matthews McConaughey

Hozzászólások