Mi történt Kelemen Anna arcával?

Az ex-playmate teljesen átalakult

2015/03/17

Kelemen Anna hatalmas változáson ment keresztül néhány nap leforgása alatt. Legutóbbi képén sem a szája, sem a szeme, de még csak arcformája sem emlékezteti régi önmagára.

Feltűnően sokat alakult a botrányhősnő, Kelemen Anna, aki a minap megdöbbentő fotót posztolt magáról. Te felismernéd ezen a képen Annácskát?

kelemenanna
A képen Kelemen Anna. Vagy nem.

A képen olyan az ex-playmate, mint egy viaszbaba, egyetlen különbséggel: semmilyen szinten nem hasonlít régi önmagára. Ami valahogy így festett még néhány hete:

kelemenanna2
Biztos csak a rúzs az oka…

Nem kétség, hogy a szőkeségnek amúgy is elég húsos szája nem a természetnek köszönhető. Bár kerestük telefonon Kelemen Annát,aki  eddig nyíltan beszélt plasztikai műtéteiről, most nem kívánt nyilatkozni. Kérdés, hogy a fenti fotó vajon tényleg csak optikai csalódás lenne, vagy egy újabb műtét friss eredményét láthatjuk viszont?! Mindenki döntsön belátása szerint.

Még egy látványos átváltozásnak lehetünk szemtanúi! Az elmúlt időszakban Fásy Ádám lánya, Zsülike is komoly változásokon ment át, bár ő megmaradt a természetesség keretein belül. A fiatal lány a szemünk előtt érik igazi felnőtt nővé. Bár ezt a változást többen üdvözítik, a hirtelen platinaszőkére váltott Zsülike nem csak külsejével, de más módon is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy már nem az a pici lány, aki egykor bekerült a köztudatba. Így például következetesen vált Zsülikéről Zsüliettre.

Zsüliett ezen a képen már igazi nő
Zsüliett ezen a képen már igazi nő, sok sminkkel és platina szőkén

Igenis tessék felnőtt nőként kezelni őt, hiszen zenei munkássága és a kora (17 éves) is ebbe az irányba mutat. Erről saját honlapján így ír: “Sokan csak Zsülikeként említenek, amit ma már tudatosan szeretnék átváltoztatni Zsüliettre. 15 éves múltam, úgy érzem a “Zsülike” már nem én vagyok. Amíg kicsi voltam, természetes volt, hogy kicsinyítőképzővel becézzenek, de ma már középiskolás lány lévén úgy gondolom, sokkal jobban illik a Zsüliett név.”

képek forrása: Facebook

Hozzászólások