Mi történt? – Külön bulizott Sarka Kata és Hajdú Péter!

100 kilométer választotta el egymástól a házaspárt

2015/02/10

Felbolydultak az internetes kommentelők, és a legrosszabbat sejtették, amikor kiderült: Sarka Kata és Hajdú Péter külön utakon jár…

A szerelmükről folyamatosan ódákat zengő sztárpár, Sarka Kata és Hajdú Péter ritkán jelenik meg egymás nélkül olyan nagy jelentőségű eseményen, mint az év egyik legfontosabb partijának számító Story-gála. Idén ez megtörtént, méghozzá épp két nappal később, mint ahogy Mr. Frizbi kijelentette: nehezen áll ellen a kísértésnek.

Sarka Kata lelkesen készült a különleges eseményre, és szokásához híven bőszen posztolt erről a közösségi oldalon.

Sarka Kata 1
Kata a Story-gálán (fotó: Facebook)

Hajdú Péter Facebook felületén azonban az jelent meg, hogy a tévés éppen Kékestetőn szeli a havat, és ezt több fotón is megörökítette, az alábbi szöveggel: Story Gála Budapesten, mindeközben a Kékesen.

Hajdú Péter 2
Péter közben a Kékestetőn (fotó: Facebook)

Sőt, néhány szemfüles azt is tudni vélte, hogy egy egy nappal korábban tartott buliban is egyedül volt Hajdú. A tévés ezt is kivédte: Egy újságíró most írt Katának: az az infónk, hogy Péter azért nem volt a Story Gálán, mert összevesztetek, ugyanis pénteken nélküled bulizott a Symbolban. Tessék itt a fotó a buliról :-)

Hajdú - Sarka buli
Mindketten ott voltak az előző esti buliban (fotó: Facebook)

Vélhetően semmilyen probléma nem áll annak hátterében, hogy a sztárpár külön bulizott. Mindössze annyi történhetett, hogy Péter nem szívesen jár nagy partikra. Másnap már együtt örültek a hónak a Mátrában.

Hajdú - Sarka hóban
A külön töltött este után együtt örültek a hónak (fotó: Facebook)
Hozzászólások