Mi történt Leonardo DiCaprióval?

Rá se lehet ismerni a színészre

2014/07/21

Villantott A Wall Street farkasa. Leonardo DiCaprio kendőzetlenül mutatta meg nem túl sportos testét Miamiban, ugyanis a színész a tengerparton töltötte a hétvégét. Ápolatlan grizzly külseje sokakat Jack Nicholsonra emlékeztetett.

Leonardo DiCaprio 1997-ben vált a világ tinibálványává, amikor megkapta Jack Dawson szerepét, ugyanis a Titanic sztárjaként rengeteg lány szívét hódította meg. Egy évvel később A vasálarcosban is sármos főszereplőként láthatták a rajongók. Ebben a filmben rosszfiúként és áldozatként is bizonyíthatott a kritikusoknál.

Leonardo DiCaprio

A Kapj el, ha tudsz című filmjében már egyértelmű volt, hogy a jófiús énjét teljesen levetkőzte. Ezután pedig sorra jöttek azok a szerepek, amikkel ugyan nem az volt a célja, hogy meghódítsa a női szíveket, sokan mégsem tudtak ellenállni a sármos színésznek. A téglában beépült a maffia hálózatába, a Django elszabadul című filmben pedig már ő volt „maga a gonosz”, de ezzel sem veszített értékéből, ami a külsejét illeti.

Leonardo DiCaprio

Na meg persze ki ne csábult volna el a szexi milliomos brókernek, aki a Wall Street farkasává nőtte ki magát? De most vajon mi lehet a – sokak által – szexszimbólumnak tartott Leonardo DiCaprióval? Megmutatjuk! Gyűjtöttünk nektek néhány képet a Zimbio összeállításából.

Hozzászólások