Mi történt Zimány Linda hangjával?

Értelmezhetetlen módon adott életjelet magáról

2015/11/10

Meglepő üzenettel adott életjelet magáról Zimány Linda, aki egy időre eltűnt a nyilvánosság elől és inkább élvezi az utolsó amerikai napjait.

Zimány Linda néhány éve úgy döntött, hogy Amerikában igyekszik megvalósítani az álmát, és nem csak mint modell, hanem mint színésznő is leteszi a névjegyét a hírességek között. Az álom többé-kevésbé valósult meg: úgy tűnt, nagyon jól érzi magát a tengerentúlon, de komolyabb szerepekben azért nem láthattuk. Még az itthon forgatott A kém című filmből is kivágták a jelenetét, hiába keveredett közelebbi viszonyba Jude Law-val.

Aztán néhány hónapja jött nagy bejelentés: Linda megtalálta élete párját, amikor ismét összehozta a sors a milliárdos vállalkozóval, Kedves Ferenccel. A modell ráadásul azt is elárulta, hogy annyira komoly a kapcsolata régi-új szerelmével, hogy az amerikai karriert is feladja azért, hogy Kedvessel családot alapítson.

Csakhogy néhány szerződése még Amerikába szólította, így három hónapra visszaköltözött a tengeren túlra – azóta pedig nemigen hallat magáról.

Most egy meglepő videót tett közzé a rajongói oldalán: eltorzított egérhangon üzeni a rajongóinak, hogy él és virul. Hogy ezt pontosan miért is csinálta, nem tudjuk értelmezni, de ebből legalább kiderül, hogy Lindának még humorérzéke is van.

😂🐭🐭

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett videó,

Hozzászólások