Miért akarják kivégezni Cicciolinát?

Óvintézkedéseket kell tennie

2015/08/03

Durva zaklatás áldozata lett Cicciolina: az Olaszországban élő egykori pornószínésznőre egy férfi ijesztett rá, aki meg akarja gyilkolni.

Az hírnévnek nagyon sok árnyoldala van, hiszen amellett, hogy az emberek felismernek, autógrammot kérnek, vagy éppen bátorítanak és dicsérnek egy sztárt, sokszor nagyon kellemetlen, bántó vagy éppen rémisztő helyzetbe is keveredhetnek.

Ez történt Cicciolinával is, akit hónapok óta zaklat egy férfi. Az évek óta Olaszországban élő ex-pornós borzasztóan fél az ismeretlentől, aki telefonon keresztül keresi fel, és állítása szerint meg akarja ölni Staller Ilonát.

„Egyelőre a rendőrség sem tud mit tenni. Naponta rengetegszer hív, és azt suttogja a telefonkagylóba, hogy ki akar végezni engem! Nagyon félek, így testőrt is fogadtam magam mellé. Szeretnék fegyvert tartani, de erre nincs lehetőségem, ezért inkább küzdősportot tanulok” – mesélte a 80-as évek szexszimbóluma a Ripostnak. Korábban azt is elárulta: a férfi először szexet akart tőle, de miután elutasította, agresszívvé vált. Van, hogy éjjel 3-kor csörgeti fel, és olyan is, hogy bele sem szól a telefonba, csak liheg.

Roma -luglio. Buongiorno amici felice e solare giornata a tutti voi❤️Cicciolina

Posted by Staller Ilona on 2015. június 30.

Cicciolina bevallotta: minden napja rettegésben telik, mióta a férfi zaklatja, állandóan testőr kíséri mindenhova. Ráadásul hiába kapcsolja ki a telefonját, a férfi a Facebookon is üzenetekkel bombázza.

A rajongói oldalakkal nem csak Cicciolinának, de Dundikának és Majkának is meggyűlt a baja, amikor egy ismeretlen álprofilt hozott létre a nevükön, és partit szervezett a lakásukra – természetesen a tudtuk nélkül.

Hozzászólások