Miért hagyja ott a sorozatot a Jóban Rosszban sztárja?

Bizonytalan fizetésre nem alapozhat

2014/11/06

Nem csak fix munkát, hanem szerelmet és családot is kapott Kembe Sorel a Jóban Rosszban által, ő mégis otthagyja a sorozatot.

A Jóban Rosszban Kálem doktorát alakító Kembe Sorel nemrégiben bejelentette, hogy nem szerepel többé a produkcióban. Most elárulta: a pénz miatt hozta meg a döntést. Bizonytalan fizetésből ugyanis képtelen eltartani a családját.

kembe
Apukaként Sorel nem alapozhat bizonytalan fizetésre (Fotó: TV2)

“Az üzleti modell, amelyet a produkció kínál, két gyerekkel, a mi fizetési szintünkön, egyáltalán nem jó opció. Régen a színészek nagy része napidíjas volt, ma már szerintem mindenki az, de erről nem tudok pontos információt mondani. Ráadásul heti diszponálások vannak, így csak pár hétre előre tudod meg, hogy mennyi dolgod lesz. Már egy ideje nem is a jelenetek, hanem a napok számát figyeltük. Tavaly három hónapot hagytam ki, pont, amikor megszületett a bébi. Utána kezdett csak el körvonalazódni, hogy ez a szisztéma egy családdal nem tartható fenn, főleg, hogy Zsófival ugyanannál a produkciónál dolgozunk. Ő tavaly például egyáltalán nem forgatott. Idén januárban végül ő is munkába állt, de nyáron megint a szokottnál több ideig, június 15-től szeptember 15-ig szünetelt a sorozat. A rendszer itt is olyan, hogy senki nem tudja előre, kezd-e egyből a leállás után. Mi nem kezdtünk sem szeptemberben, sem októberben, november 17-én lesz csak” – mondta az Origonak a Jóban Rosszban sztárja.

Bár Sorel jó ideje tisztában volt azzal, hogy ez a rendszer nem megfelelő számukra, mégsem tudja, mit fog dolgozni. A sorozatban februárig lesz látható.

“Már tavaly tudtam: nem lesz jó vége annak, hogy egy helyen dolgozik két családfenntartó. Éreztem, valamit tennem kell, hogy változzon az anyagi helyzetünk, de adtam még egy esélyt a sorozatnak. Egy családapa azonban nem engedheti meg magának, hogy otthon üljön. Mondanom sem kell, komoly érvágás számunkra, hogy legutóbb júliusban kaptam fizetést, és csak decemberben érkezik a következő. Nem tudom még, mit csinálok. Jeleztem a csatornának, hogy más területen szívesen dolgoznék a TV2-nél, mivel műsorvezetői és szerkesztői múltam van, de egy­előre nem kaptam választ” – magyarázta a Blikknek Kembe Sorel.

Hozzászólások