Miért támadják Bozsek Márkot?

Célponttá vált a színész-énekes

2015/06/04

Egy héttel ezelőtt az RC News hívta fel Bozsek Márk figyelmét arra, hogy az egyik társkeresőn megtalálható a profilja – ezt akkor tisztázta is a Barátok közt egykori színésze. Most azonban, hét nappal később, különböző napilapok támadják egy „lerágott csont” miatt Márkot.

A színész-énekes ma már komoly kapcsolatban él, méghozzá régi ismerősével, Annával, akivel kapcsolatuk barátságból lett szerelem. Azonban mindaddig, míg nem találkozott élete párjával, ő is próbálkozott alternatív megoldásokkal. Így fordulhatott elő, hogy egyik olvasónk felhívta rá figyelmünket, Márk adatlapja megtalálható egy okostelefonos applikáció társkeresői között.

bozsek márk

A fent említett társkereső oldalról, vagyis a Tinderről megoszlanak a vélemények, többen úgy gondolják, hogy kizárólag rövid távú viszonyokra alkalmas, mások viszont hisznek benne, hogy itt találhatják meg az igaz szerelmet. Ennek ellenére az egyik napilap határozottan kijelentette, szexpartnerkereső oldalon található Bozsek Márk, aki nem nyilatkozott nekik a témával kapcsolatban. De akkor honnan tudhatják, hogy milyen szándékkal regisztrált korábban az oldalra?!

Az azonban tény, hogy nem lenne elég hangzatos a bulvár számára, ha csak ismerkedéssel vagy barátkozással vádolnák az énekest, aki csakis azért volt aktív felhasználója az alkalmazásnak a múlt héten, mert felhívtuk a figyelmét az adatlapjára, melyről már teljesen megfeledkezett – de megkeresésünk után természetesen azonnal törölte is azt.

Olvass még Bozsek Márkról!

Hozzászólások