Miért támadják Tóth Gabit?

Úgy tűnik, bűn a testvéri szeretet?!

2014/12/05

Testvérét méltatta, a többi hazai előadót becsmérelte az énekesnő – ezzel vádolja Tóth Gabit az egyik napilap. Vera húga pedig saját közösségi oldalán állt ki az igazáért.

Vajon mi a probléma azzal, hogy valaki a nővérét méltatja és tartja a legjobb énekesnőnek? Ez inkább a testvéri szeretetről, mint sem más művésztársak támadásáról szólt!

Az X-Faktor mentora szerda este adott közös koncertet nővérével egy pesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette a közönségnek: indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A buli és az öröm hevében Tóth Gabi így bíztatta rajongóit: „Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!” A Bors pedig levonta saját következtetését: „kijelentésével Rúzsa Magdi, ByeAlex és Kállay-Saunders András eddigi teljesítményét is lebecsülte egyúttal.”

ByeAlex

A lap megkeresésére ByeAlex is reagált az elhangzottakra: „A tehetség nem csupán arról szól, hogy reggel felkel az ágyból és jól tud énekelni. Szerintem Gabi valahol nagyon mélyen egy rendes ember, csak ez a tévéképernyőn nem igazán jön át, de látszik, hogy sokat dolgozik rajta. Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene. Magditól több sláger is eszembe jut, Verától most egy sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó hangja, és nem tud énekelni.”

Tóth Gabi, Tóth Vera

Tóth Gabi is reflektált a vádakra saját Facebook oldalán, mert részéről nem ez volt az üzenetének lényege, majd Vera dalát is megosztotta, hogy indokolja kijelentését.

„Természetesen a mai remekmű amit ismét a kedvenc szennylapom kreált sem igaz.. tehát én kérek elnézést…. egyszerűen csak próbálok rájönni arra hogy vajon miért akarnak folyamatosan rossz fényben feltüntetni és lejáratni ilyen hazugságokkal… Senkit nem minősítettem és akik ismernek tudják hogy mi a frankó… vagyis bízom benne… a lényege az lett volna a mondanivalómnak, hogy örülnék ha végre egy énekesNŐ jutna ki most az Eurovisióra….. nem akarok magyarázkodni…. de egyszerűen ez már több a sokkknál… Persze arról nem írnak hogy egymás utáni napon duplaztuk a műsorunkat mert akkora sikere van/volt ………. Nem fogom hagyni magam lejáratni csak azért mert van 2 olyan újságíró akinek szúrom a szemét megmagyarázhatatlan okokból… Szép napot nektek is… az enyém már jól indul….”

 tothgabi_fb

Hozzászólások