Mila Kunis terhesen is forgatni fog?

Szeptember elején kezdődik a Ted 2 forgatása

2014/06/13

Szeptember elején kezdődik a Ted 2 forgatása, de még mindig nem tudni, az első rész női főszereplője, Mila Kunis visszatér-e benne.

Akkor Mila Kunis már nagyjából a hetedik hónapban fog járni, ami nem előnyös egy megerőltető filmforgatáson. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a brutális humoráról ismert forgatókönyvíró-rendező, Seth MacFarlane rábeszéli a színésznőt a szereplésre, hiszen irtózatos terhesvicceket lehet elsütni abból az alkalomból, hogy a női főszereplő valóban gyermeket vár. Az IMDB-n Mila Kunis még rajta van a stáblistán, de az adatlapot februárban frissítették utoljára.

Mila Kunis nem nyilatkozik, a Ted 2 biztosra vehető új szereplője, Amanda Seyfried azonban igen. “Nem tudom, hogy Milának van-e szerepe a Ted 2-ben – mondta Amanda a Female Firstnek. – De abban biztos vagyok, hogy nekem terhesen eszembe sem jutna, hogy ilyen állapotban visszamenjek dolgozni. Persze meg lehet találni az egyensúlyt, de nekem az anyaság lenne a fontosabb. Örülnék, ha lenne gyerekem, és már készen is állok rá.”

mila kunis TedAmanda Seyfridetmost éppen a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vígjátékban láthatjuk, amelyben bájos, ha nem is túl szimpatikus hölgyet alakít, aki otthagyja gyáva birkapásztor párját (Seth MacFarlane) egy gazdag piperkőcér.

Forrás: uipduna.hu

Hozzászólások