Milliárdos vagyon mellett is folytatja a munkát Norbi

Bármennyi pénze lesz, dolgozni fog

2015/06/11

Schobert Norbi hatalmas vagyon birtokosa, aki nyugodtan megtehetné, hogy hátradől a karosszékében és egész nap pihen – ennek ellenére ő inkább edzős ruhába bújik, és edzéseket tart, ahogy régen is tette.

Norbit egyre több helyre hívják, hogy aerobik órát tartson: már nem csak itthon de Svájcban is jól megmozgatta az embereket, sőt hamarosan Londonban is fellép. Pedig több milliárdot érő vállalkozása mellett nem szorul arra, hogy edzéseket tartson.

schobertnorbi3
Norbi számára a sport az igazi boldogság

„Én márpedig Aerobik Norbi maradok! Több milliárdot és az Update cégem, és kevés olyan edző tornázik, akinek ekkora vagyona van. De én tényleg akkor vagyok a legboldogabb, ha mozgok. A fizikai munka sokkal jobban esik. Abból élek, amiért élek. Persze maradok az öltönyös Norbi is, hétfő reggeltől péntek délutánig. Hétköznap esténként művelődési házakban tartok életmód-tanácsadásokat, de a hétvégén együtt sportolok az emberekkel. Ha valaki készpénzben lerakná elém a lottóötöst, akkor is dolgoznék. Azt szeretem, ha örömet okozok az embereknek. Ha kétszer ekkora vagyonom lenne, akkor is folytatnám – vallotta be Schobert Norbi a Hotnak.

„Aerobik” Norbit több külföldi fellépésre is hívták már, ám ez volt az első alkalom, hogy Svájcból érdeklődtek iránta – és a várt hatás nem maradt el.

„Szomszédos országokba gyakran elmegyünk, de Nyugat-Európában ez volt az első tömegrendezvény. Retro aerobikot tartottunk, és imádták! Sokan voltak a szabadtéri tömegrendezvényen, pedig limitálták a létszámot is. Ilyenkor nem csak számolok, hanem sztorizgatok is óra közben. Például DJ Bobo dala, a Somebody Dance With Me alatt elmeséltem, hogy fiatalon, amikor kövér voltam, a diszkóban senki nem táncolt velem, magányosan ácsorogtam. Miután lefogytam, mindenki velem akart táncolni. Olyan sikere volt az óránknak, hogy elhívtak Londonba, Rékát pedig Münchenbe, egy tömegrendezvényre” – tette hozzá Norbi.

Olvass még Schobert Norbiról!

Hozzászólások