Milliárdos villába költözik Kim Kardasian és családja

A sztárpár megunta a szülői felügyeletet

2014/08/08

Luxusvillába költözik Kim Kardashian és Kanye West: a sztárpár több, mint 4,7 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolt házat magának és kislányuknak. A család eddig Kim anyukájának villájában húzta meg magát, amíg saját házuk renoválása tartott, ám most meggondolták magukat, és inkább beújítottak egy vadonatúj álomházat.

„Elköltözünk anyu házából, amilyen gyorsan csak lehet!” – jelentette ki Kim Kardashian néhány napja, és úgy tűnik, szavai meghallgatást nyertek, hiszen férjével, Kanye Westtel beruháztak egy 20 millió dollár értékű luxusingatlanba. A pár és kislányuk, North West másfél éve lakott a Kardashian mamánál, és úgy tűnik, ez mindenki számára hosszú volt.

A sztárpár arra az időre költözött Kim anyukájához, amíg 11 millió dollárt, azaz majd’ 2,5 milliárd forintot érő villájukat újítják, ám közben meggondolták magukat, és felhagytak a renoválással. Helyette egy elképesztő álomotthont vettek maguknak 20 millió dollár értékben. A házhoz két medence, két szőlőültetvény és egy 1050 négyzetméteres szórakoztató központ tartozik. Ráadásul nagy segítség lehet a sztárszülőknek, hogy a nagyi házától nem kellett messzire költözniük, így a bébiszitter kérdést könnyen meg tudják oldani.

Kim és Kanye új álomháza 4,7 milliárd forintot ér
Kim és Kanye új álomháza 4,7 milliárd forintot ér

A szülőknek épp ideje volt egy nagyobb ház után néznie, hiszen Kim, akinek a napokban csináltatott új személyigazolványán már Mrs. West név díszeleg, készen áll arra, hogy egy éves kislánya mellé hamarosan egy újabb csöppség érkezzen a családba.

Hozzászólások