Milliókat kap apósától Katalin hercegné

A szülők nyakán él a királyi pár?

2015/06/26

Nincs könnyű dolga Katalinnak, hiszen amellett, hogy hercegnői teendőit ellátja, két kisgyereket is nevel. Szerencsére a nagyszülők sokat segítenek a hercegi párnak – ki pénzzel, ki bébiszitterkedéssel.

Nem ritka egyetlen családban sem, hogy a nagyszülők teljesen oda vannak a kisunokákért – és így van ez a brit királyi családban is, ahol a kis Charlotter hercegnő és bátyja, György herceg a kedvencek. A két trónörökös nem csak a szüleit, de a többi családtagot is rabul ejtette, így minden jóval elhalmozzák őket.

Vilmos herceg apukája, Károly herceg például a kosztpénzbe száll be: amellett, hogy Katalin hercegnőnek valószínűleg nincsenek anyagi gondjai, apósától is csurran-cseppen néhány font – egészen pontosan 5 millióval támogatja fia családját, hogy Katalin és a gyerekek semmiből se szenvedjenek hiányt. Persze a hercegi családnak el is kél a támogatás, ugyanis Kate Middleton fizet mindent a bébiszittertől a szakácsokon át, ugyanis nem szeretné, ha a dédnagymama, Erzsébet királyné beleszólna az életükbe. A People magazin értesülései szerint egyébként Katalin és Vilmos legtöbbet utazásra költ: hamarosan Amerikába mennek, ahol a lap értesülései szerint huzamosabb ideig maradnak.

Ha arra az időre nem találnak megfelelő dadát, az sem baj, Kate anyukája, Carole biztosan szívesen segít – ahogy tette ezt legutóbb is, amikor a hihetetlenül cuki György herceggel kirándultak az állatkertben. Az itt készült fotókon látható, hogy a kis trónörökös mennyire felszabadult nagymamája társaságában: kócos hajjal, rendezetlen pulóverben ült a Middleton nagyi nyakában, úgy élvezte a kirándulást.

Carole Middleton with Prince George at Bucklebury Farm Park in Berkshire last week. Photo courtesy of PopSugar (bit.ly/1IzHX70).

Posted by The British Monarchy Heir on 2015. június 24.

Rá is fér Katalinra egy kis segítség a szülőktől, hiszen néhány napja felröppentek a hírek, hogy a hercegné nagyon ki van fáradva. Pedig a fotókon állandóan ragyog, sőt néhány hónappal a szülés után már ismét 34-es ruhákat hord. Többen találgatják, mi lehet az oka Katalin gyors fogyásának – legutóbb arról lehetett hallani, hogy talán nem is ő, hanem egy szoptatós dajka táplálja a fiatal Charlotte hercegnőt. Ez nem lenne olyan nagy meglepetés, hiszen a királyi családban több évszázados hagyomány, hogy nem a hercegné szoptatja a gyermekét

Hozzászólások