Minden, amit tudni akarsz Berkiék gigaesküvőjéről

Az összes kulisszatitok a celebesküvőről egy helyen!

2017/04/21

Berkiék esküvője szinte mindennapos téma a médiában, így nem csoda, hogy mindenki találgat milyen is lesz valójában a világhírű esküvő. 

Rengeteg pletyka kering az interneten Berkiék lakodalmáról, így nem csoda ha az ember már azt sem tudja mi igaz és mi nem. Utánajártunk a sok híresztelésnek, hogy megtudjuk mit hihetünk el. 

A gigászi esküvőt július 1.-jén tartják a Le Til Kúriában. Az eseményre, mellyel Berki történelmet akar írni az egész országot meghívta, hiszen több ezer ember elfér a helyszínen. A celebesküvőn a Tv2 is jelen lesz, Berki pedig azt akarja, hogy a csatorna szakítsa meg adását azért, hogy közvetítsék a lagzit. Erről egész pontosan a brit királyi család esküvője jutott eszembe…

A lakodalmon 20-30 ismert fellépő fogja szórakoztatni a násznépet. A gyönyörű menyasszonyt pedig édesanyja fogja az oltárhoz kísérni. A celebpár esküvője szakértők szerint kb. 100 millió forintba fog kerülni. 

Berki azt nyilatkozta, hogy akár szóba jöhet még egy gyermek, mert egyrészt szeretné, másrészt viszont fél az újabb gyermekáldástól. 

A celeb és leendő felesége Pamela házassági szerződést is kötött, mely kimondja, hogy Berki kedvese nem lehet több 60 kg-nál, hiszen csak akkor marad hűséges párjához ha tartja a súlyát. Ha a nőcsábász macsó azonban megcsalja a sztáranyukát, akkor Pamela anyagi juttatásban részesül, ám neki szerelme hűsége a legfontosabb hiszen egyszer már zátonyra futott a kapcsolatuk.

Hozzászólások