Minden idők legjobb Halloween jelmezei

Parádés átváltozások a sztárvilágban

2017/10/26

A világsztárok minden évben levesznek minket a lábunkról ötletes jelmezeikkel, próbálják önmagukat és egymást is túlszárnyalni. Nézzétek!

Nemrég mutattunk nektek ínycsiklandozó bulifalatokat Halloweenra, most pedig eljött az idő, hogy megmutassuk a legeslegjobb jelmezeket is. Elképesztő, hogy mekkora kreativitással tudják magukat belevetni a világsztárok az átváltozásokba!

1. Orlando Bloom & Katy Perry

Nem semmi, hogy mennyire valósághűen hozza a színész és az énekesnő Bill és Hillary Clintont. Mi biztosan nem találtuk volna ki, hogy valójában a világhírű sztárpár rejtőzik a maszkok alatt.

bill és hillary

2.Kylie Jenner

A kicsit sem szégyellős sztárhoz tökéletesen passzolt ez a Christina Aguilera jelmez, ami a Dirrty című klipjében volt látható. Nem egy visszafogott darab, az már biztos, de nem is vártunk mást a fiatalabbik Jenner lánytól.

kylie3. Beyoncé & Blue Ivy

Az egyik legcukibb anya-lánya kosztüm amit valaha láttunk. A díva mindig kitesz magáért, most sem csalódtunk ezzel a Janet és Michael Jackson jelmezzel.

beyonce4. Heidi Klum

A szupermodell minden évben nagyot alakít, és mindig meghökkenti az embereket bámulatos átváltozásaival. Egyik évben például Jessica Rabbitot, a fiktív karaktert hozta zseniálisan, máskor pedig egy óriási pillangóvá változott. Kíváncsiak vagyunk, milyen ötletek vannak még a tarsolyában!
heidi2heidi15. Iggy Azalea

Ki ne ismerné a filmtörténet egyik leghíresebb gonoszát, Szörnyella De Frászt? Iggy nem bízta a véletlenre a tökéletes átlényegülést, hiszen még egy dalmatát is bevetett a teljes siker érdekében.

iggy

6. Kaley Cuoco és férje

Az Agymenők sztárjának és férjének nagyon jó humoruk lehet, ez a Justin Bieber és Selena Gomez jelmez is ezt bizonyítja.

kaley

7. Miley Cyrus

Nem sok embernek jutna eszébe Halloweenkor egy fognak beöltözni. Igen, jól látjátok, az extrémitásáról híres énekesnő egy fognak öltözött be. Kissé bizarr, de kreatív, az tuti.

miley

8. Cindy Crawford

Habár egy Marilyn Monroe jelmez túlságosan elcsépeltnek tűnhet, a szupermodellnek ezt mégis megbocsájtjuk, hiszen tökéletesen hozta a szexszimbólumot, és plusz pont, hogy nem a klasszikus, fehér, libbenős szoknyát választotta!

cindy

Forrás1, Forrás2

Hozzászólások