Mindenki Herkulesre volt kíváncsi!

Magyar sztár is a vörös szőnyegre lépett a premieren!

2014/07/25

Amerikában a legnagyobb események közé tartoznak a filmbemutatók, mindig ezek köré szervezik a legnagyobb partikat, és mindenki ezekre az alkalmakra kíváncsi. Jellemző még, hogy rengeteg sztár ellátogat az eseményekre és vonultatja fel csillogó ruháját a vörös szőnyegen. Nem volt ez másként a Herkules című film premierjén sem, ahol a világsztárok között egy magyar híresség is felbukkant!

A Los Angelesben megrendezésre kerülő eseményt nagy várakozás előzte meg, hiszen közel egy éve arról cikkeznek az újságok, milyen nagyszerű filmet hoztak össze az alkotók. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy magyar kapcsolódása is van a filmnek, hiszen az összes jelenetet – amiben hús-vér szereplők játszanak – itt forgatták Magyarországon. Azért emeljük ezt ki, mert a moziban számítógépes trükköket használnak, amikkel sokszor több száz vagy akár ezer embert is helyettesíteni lehet.

Hercules
A Los Angeles-i premieren megjelentek a hollywoodi sztárok és a film szereplői is, de egy különös, ausztrál vendég is tiszteletét tette. Kylie Minogue-ról beszélünk, aki az első körben a film főszereplőjét, Dwayne Rock Johnsont köszöntötte. Vicces volt nézni őket, hiszen az énekesnő majdnem fele akkora, mint a színész.

Kylie
Énekesnőkben nem volt hiány a bemutatón, hiszen megjelent Mariah Carey is, aki nem nagyon szokta tiszteletét tenni ilyen eseményeken. Egy rövid,  testhez simuló, fekete ruhában érkezett, magassarkú cipőben és láthatóan nagyon jól érezte magát a partin. A 44 éves sztár két hatalmas puszit adott az izomkolosszusnak, majd fotózkodott rajongóival.

Mariah11
Az eseményre ellátogatott Eddie Murphy is, aki barátnőjével érkezett. A színész egy percre sem tudta levenni a kezét meseszép barátnőjéről, ami érthető is, hiszen Paige Butcher igazán kiragyogott a hírességek közül természetességével és tökéletes alakjával.
A 34 éves modell szépségével fogta meg a filmsztárt, aki nem rejti véka alá mennyire odáig van a nőkért. Négy anyától ugyanis nyolc gyermeke született, köztük a hírességtől, Mel B-től is, akinek a gyermek megszületése óta már több millió dollár tartásdíjat fizetett.

eddie2
Utoljára hagytuk a film egyik legfontosabb magyar vonatkozását, hiszen azonkívül, hogy nálunk forgatták, rengeteg magyar színész és modell szerepelt benne – akár statisztaként – akik közül a szupermodell, Palvin Barbara még meghívást is kapott a Los Angeles-i premierre. Igazán lehengerlően nézett ki a vörös szőnyegen még annak ellenére is, hogy a filmben szinte csak egy pillanatra tűnik fel. Az összes külföldi hírportál és újság megemlítette, hogy a magyar modell is megjelent a zártkörű vetítésen, ezért most ismét nagyon büszkék lehetünk rá!

Palvin 33

Hozzászólások