Mindenki sírt, igazi dráma az Éden Hotelben

A legszebb pár legnehezebb döntése

2015/03/28

Péntek este igazi dráma játszódott le az Éden Hotelben, miután a könnyeivel küszködő Péter élete egyik legnehezebb döntését hozva szerelmét, Apolkát küldte haza a párválasztó ceremónián. A választásnak azonban jó oka volt, még ha a búcsúnál mindenkinél el is tört a mécses.

Nem hiába szervezkedett Péter az utóbbi napokban, és kérte meg Barbit, hogy álljon be mögé az Éden Hotel párválasztó ceremóniáján. Észrevette, hogy párja és szerelme, Apolka lelki gondjai egyre súlyosabbak, a lány mintha depressziós lenne, ezért önzetlen volt, és könnyek között meghozta élete legnehezebb döntését.

Mint mondta, a lányban tökéletes társra talált, aki iránt olyasmit érez, amit csak ritkán szokott érezni az ember, de mivel láthatóan egyre jobban maga alatt van, nem tudja végigjátszani vele a játékot. Ezért kénytelen Barbit választani, akivel szerinte ez menni fog, de mire ezt elmondta, többször is meg kellett szakítania beszédét a sírás  miatt.

Az elmúlt egy héten alaposan felbolydult és megváltozott az Éden Hotel. Szétszakíthatatlannak hitt párok estek szét, hiszen előbb Mariann és Bence, most pedig Péter és Apolka közös útját vágta ketté a játék. A játékosok beszélgetéséből pedig azt lehet kivenni, hogy most kezdődhet nagy Nóri-buktató hadművelet…

Forrás: TV2

Hozzászólások