Mindent a Facebookra, vagy mindent a Facebookért?

Shitposting az it's finest

2016/06/01

Ismerünk olyan embert, aki minden szart feltölt Facebookra, igaz? Na, ez a srác mindenkinél jobban túltolta azt a bizonyos talicskát… Kérdésünk: “Miért?”

Kenneth Alan Amyx vasárnap békésen Facebookozott, akárcsak bármelyik internet által beszippantott ember, illetve mi is. Ő viszont picit túlvállalta magát posztolás ügyileg, mivel olyan képeket tett fel amiért letiltanak. Velünk is előfordult már pár napos eltiltás ugye, na de ez überelhetetlen.

facebook01

Mondjuk a tököm akarna ilyet lekörözni, ugyanis a 45 éves Alan összeveszett a 43 éves Jennifer Steris- Spearsel és össze-vissza szurkálta egy életlen vajazókéssel. Jó, lehet hogy éles volt, a franc tudja. A lényeg, hogy miután leszúrta, azután 2 db képet a gyilkosságról posztolt Facen. A poszt 36 órán keresztül keringett az Arckönyvön, mikor is egy rokon kiszúrta Jennyt.

Micsoda ideillő szófordulat… kiszúrta! Fúj, de rossz vagyok…

Szóval kiszúrta Jennyt, és jelentette a Facebook-jardnál, vagy hol, és levették. Micsoda egy beteg állat az ilyen, most komolyan! Legalább tagelte volna be a képen… Na jó, csak dilizek, hülyeség az egész, ne vegyetek komolyan, mert nem vagyok százas!

Csók a tarkótokra!

Hozzászólások