Mindent kitálalt Pikali Gerda férje

Fény derült a sötét titkokra is

2015/05/07

Azt, hogy Pikali Gerda és Rékasi Károly boldog kapcsolatban él, szinte mindenki tudja az országban, de vajon mi a van a volt férjjel? A színésznő exe mindent elmondott.

Hónapokig hangos volt a média Pikali Gerda és Rékasi Károly művészpár kapcsolatától, hiszen őket mindenki ismeri és sokan kíváncsiak az életükre, mindennapjaikra, szerelmükre. Másfél évvel ezelőtt, amikor Rékasi és Détár Enikő házassága megromlott és végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, sokat hallhattunk és olvashattunk a színművészek küzdelméről, a gyerekelhelyezésről, Enikő szomorúságáról.

Azonban egy valakiről nem igazán hallhattunk: Pikali Gerda volt férjéről. Csongrádi Géza, vagy ahogy Gerda nevezte, Gézu tíz évvel ezelőtt a Big Brother nyertese volt, de az évek alatt, miután összeházasodtak Gerdával, háttérbe vonult.

rekasiespikali
Szeretnek kettesben romantikázni

Közös megegyezéssel ő vigyázott otthon két kisgyermekükre, Barnabásra és Marcira, felvállalva az anya- és az apaszerepet is. Ezáltal természetesen saját karrierjével, munkájával nem tudott foglalkozni, de mindezt örömmel vállalta, hiszen imádja két gyermekét.

Ami az egykori valóságshow-győztesnek igazán fáj, az az, hogy miért nem ő kapta meg a gyerekek felügyeletét – ezt a küzdelmet máig nem adta fel -, hiszen sokkal több időt töltött a két kisfiúval, mint Gerda, írja a Story.

10931085_883272695076531_625909819931368572_n
Gerda szemmel láthatóan élvezi új életét Rékasival

Géza szerint kapcsolatukra az is rányomta a bélyegét, hogy túlzottan féltékeny volt felesége kollégáira, és volt egy olyan megérzése, hogy színművész párja több férfival is megcsalja őt.

Remélhetőleg Géza kálváriája, és elsősorban a két kisgyermek sorsa – akik a legártatlanabbak a történetben – hamarosan jobbra fordul.

62722_101501429913709_421209_n
Géza és a két kisfiú

Fotó: facebook

Hozzászólások