Mindent vitt a Schmidt Racing!

Remekül veszi az akadályokat a fiatal csapat

2015/08/11

Az Alpok-Adria verseny két sztárja a Schmidt Racing versenyzői voltak, ugyanis mindkét versenynapon első helyen végeztek a kategóriájukban.

A Hungaroring motorok zajától volt hangos a hétvégén, ugyanis az Alpok-Adria verseny keretében hasítottak a legszuperebb járgányok. A Schmidt Racing színeiben induló Chrobák János és Juhász Dávid hatalmas sikert könyvelhetett el. Az időmérőkön is remekül teljesítettek, ami bizakodásra adhatott okot, de a két versenyző nem bízta el magát, maximális alázattal és jó formában indult a futamon. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis Chrobák János a Supersport, Juhász Dávid pedig a Superstock 600 kategóriában nyerte meg a hétvége mindkét versenyét. Az RC News kamerái végigkísérték az időmérő és a futamok pillanatait is!

Sajnos a hétvégén nem csak nagy sikerek, hanem borzasztó tragédia helyszíne is volt a Hungaroring, ugyanis életét vesztette egy 45 éves szlovén motorversenyző. Bukott az első kanyar után, az utána jövők pedig képtelenek voltak kikerülni. Hosszú időn át küzdöttek érte, de nem tudták megmenteni az éltét.

Hozzászólások