Miniatűr divatdiktátorok

A dögös frizura nem kor kérdése

2015/08/27

A világ száznyolcvan centi alatt is dübörög, avagy, nemcsak a nyurga modelleké a kifutó! A fiatal divatdiktátorok már kiharcolták a helyüket az iparban, senki nem lepődik meg, ha kis David Beckhamek és Kate Moss-ok rohangálnak az udvaron a legtrendibb szettekben. Igaz ez a frizurára is.

Ma már egy öt-hat éves forma kisgyerek is el tudja dönteni, hogy mi áll jól neki, mit szeretne viselni, hogyan akar kinézni. Önálló individuummal rendelkeznek, amit nyíltan vállalnak és meg merik mutatni a világnak. Sőt, olykor nagyobb magabiztossággal és öntudattal, mint felnőtt társaik. Gondoljunk csak Madonna lányára, Lourdes-ra, aki már saját márkát dobott piacra, megelőzve a divatpiacon kiharcolt helyével a saját anyját. Akárcsak ő, más gyerekek is egészen kicsi koruktól érzik a divatot, tudják, hogy mit akarnak.

Lássuk, hogyan alakul mindez a frizurák sorában! A miniatűr divatdiktátorok itt is igyekeznek az aktuális trendekkel lépést tartani, de a szülői fantázián is sok múlik. Mutatunk néhány ötletet, hogyan lehet a tincseket csűrni-csavarni, ha a gyerek igazán egyedi stílusban szeretne az utcára lépni!

Bár alapvetően a hosszú fürtös lányok előnyt élveznek, hiszen nagyobb a lehetőségek tárháza, azért a fiúk is szorgosan ott lépkednek mögöttük. A sztárfocista egyébként még mindig meghatározó idolnak számít, de a szépen fésült küllem is egyre menőbb a srácok körében. Lányoknál már jóval nagyobb a választék, a fonott frizura széles lehetőségeket kínál, lehet tűzött, kócos, szorosan hátrafont, szeleburdi, laza lokni, néhány bájos hajpánttal és csattal kiegészítve.

frizura

frizura2

frizura3

frizura4frizura11

frizura6

frizura7

frizura8

frizura9

frizura10

fotó: Pinterest

Olvass még további kreatív ötleteket!

Hozzászólások