Mire készül Szabó Zsófi?

Titokzatosan beszél egy tervről

2014/07/25

Titokzatos üzenetet posztolt a Facebookra Szabó Zsófi: jövőbeli terveiről és céljairól tett közzé homályos célzást. A szőke színésznő rengeteget edz az utóbbi időben, és egy különleges utazás lehetőségét is megemlítette.

Szabó Zsófi nehéz időszakon van túl: néhány hónapja elhunyt édesapja, akivel nagyon szoros kapcsolatban állt. A színésznő egy időre eltűnt a világ szeme elől, megszakította a kapcsolatot barátaival és rajongóival, szinte sosem mutatkozott nyilvánosan, csak a családjával érintkezett. Úgy tűnik, Zsófi teljes átalakuláson ment keresztül, és nem csak hosszú fürtjeitől szabadult meg, hanem valami nagy dobásra készül.

„Új nap, új célok, új kihívások! Tegnap még Budapest legszebb áruházában, elegánsan, sminkben, holnaptól pedig… 16 nap…  Később leírom miről is van szó, mindenestre hiányozni fogtok” – posztolta A TV2 sztárja közösségi oldalán.

futásAz utóbbi időszak nehéz pillanatai után úgy tűnik, Zsófinak sikerült teljesen összeszednie magát: rengeteget edz, mindig nagyobb és nagyobb távot tesz meg. A közösségi oldalán a bejegyzések arra engednek következtetni, hogy a maratont szeretné lefutni. Ezzel nem csak az a célja, hogy kondiban tartsa magát, hanem valami egészen különleges oka is van.

„A nyár főleg sportolással és edzéssel telik, mert készülök egy utazásra, amiről egyelőre nem szeretnék többet elárulni, de erre készítettem fel a kondimat. Most már hosszabb távoknak is nekivágok futva, és bár régen a kutyusom, Gyémánt is sokszor velem tartott, de ezeket ő már nem bírná. Ez az utazás, az erre való felkészülés tölti ki szinte minden időmet: a három hónapos nyári szabadságot úgy használom ki, hogy még értékesebb emberré váljak” – mondta titokzatosan a Jóban Rosszban Betty Tanakise.

Mindezekből csak következtetni lehet, hogy Szabó Zsófi talán egy nagy teljesítménytúrába vág bele, esetleg olyan táborba megy, ahol a sport kapja a főszerepet? Biztos, hogy lelkileg is jó hatással lesz rá a környezetváltozás, hiszen édesapja halála után szerelmével is szakított, így szinte egy időben két nagy trauma is érte. Remélhetőleg teljesen megújulva és megerősödve tér majd vissza!

Hozzászólások