Mire készül Szunai Linda?

Nyolc hónapja ismeri szerelmét

2014/07/05

Szunai Linda, volt szépségkirálynő sokakat meglepett, amikor menyasszonyi ruhás képeket posztolt magáról közösségi oldalán. Bár keveset árul el magánéletéről, azt tudni lehet, hogy párkapcsolatban él. Esetleg már a menyegzőre készülnek?

Bár úgy tűnhet, Szunai Linda házasodni készül, valójában csak az egy magazin kedvéért bújt menyasszonyi ruhába. Azt azonban nem tagadta, kislány kora óta álmodozik az esküvőjéről.

Szunai Linda„Sokan kérdezgetik, de nem, egyelőre nem megyek férjhez” – kezdte Linda nevetve. – „Egy magazin felkérésére álltam kamerák elé a szebbnél szebb esküvői ruhákban, és nem tagadom, nagyon örültem a lehetőségnek. Melyik lány ne lenne boldog, ha ilyen csodálatos ruhakölteményekben pózolhat? Mindegyik darab nagyon tetszett, a kedvencem azonban mégis uszályos, hátul kivágott színes modell volt. Kislány korom óta tudom, milyen ruhában mennék férjhez, ha most azonnal választanom kéne, biztosan sellőfazonú lenne, talpig csipkéből” – mesélte a 2011-es Miss World Hungary.

Szunai LindaLinda bevallotta: mint minden lány, ő is azt szeretné, ha jövendőbelije térden állva kérné meg a kezét, egyelőre azonban korai ilyesmiről beszélni.

„Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal, de ez egyelőre csak az ismerkedés ideje, nem szeretnék még olyan dolgokon gondolkodni, hogy mi lesz, ha… Igyekszem minden pillanatot megélni, úgyhogy nem tervezgetem még a távoli jövőt. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, és ez most éppen elég” – mondta Linda. – „Abban biztos vagyok, hogy ha valamikor férjhez megyek, kis esküvőt szeretnék, mert nagyon megválogatom az ismerőseimet; az évek alatt ugyanis rájöttem, hogy nem mindenki akar jót, aki közeledik felém” – tette hozzá a szépségkirálynő.

Fotók: Facebook, Esküvő Classics

Hozzászólások