Mit akar a férfi?

Tíz dolog, amelyet ha megteszel, a férfi vonzónak fog látni

2014/08/23
Mindannyian tetszeni akarunk a párunknak, illetve a férfinak, akit kiszemeltünk magunknak. Legtöbben viszont nem tudjuk, hogyan.. vannak erre egészen okos és kifinomult módszerek, amelyekre Ádám egész biztosan harapni fog..

 

Mutasd, hogy szeretsz edzeni!

A férfi számára rendkívül vonzó egyrészt a látványa annak, hogy edzeni lát, másrészt az a dolog, hogy látja, mennyire igényes vagy magaddal szemben, mennyire adsz arra, hogy milyen a külsőd és nagyra tartja azt, hogy szép akarsz lenni – neki.

1

Mutasd ki, ha félsz!

A te félelmed felébreszti a férfiban az ösztönt, hogy meg kell védenie. Bármilyen furcsán is hangzik, a félelmed vonzóvá tehet téged. A te félelmed megemeli az adrenalin szintjét, vérnyomását és aktiválja a hormonjait. A Columbia Egyetem végzett egy vizsgálatot, ahol a férfiak viselkedését vizsgálták két csoport viselkedését illetően, ahol az egyiket valamiért megfélemlítették, a másikat pedig nem. A vizsgálat eredménye egyértelműen az volt, hogy a megfélemlített csoport tagjaival éreztek szimpátiát és az érzelmeik mozgósították őket arra, hogy segítsenek rajtuk.

2

 

Öltözz pirosba!

A piros az a szín, amelyet a legtöbb férfi szexinek tart. Egy felmérés is bizonyította ezt, amelyet az egyik magazin végzett olvasói között. Megkértek egy nőt, hogy öltözzön különböző színű ruhákba, majd a vizsgált férfiaknak feltették a kérdést, hogy melyik ruhában találják a legszexibbnek őt, pontozással döntsék el. Toronymagasan győzött az a kép, ahol a hölgy pirosat viselt. Úgyhogy viselj bátran pirosat legközelebb, amikor meg akarod szerezni a kiszemelt férfiút!

3

Légy jó illatú!

Az illat egy nagyon hasznos eszköz, amellyel a srácot magadhoz kötheted.A sok-sok illat közül, amelyek vonzzák a férfiakat, bizonyítottan a sütőtök pite (!) illata volt a férfiakra a legnagyobb hatással.

A sütőtök pite mellett a levendulára szavaztak még a legtöbben, ez volt az, ami leginkább működött náluk, a legszimpatikusabbnak találtak.

Használd ezeket az illatokat legközelebb – nem biztos, hogy a méregdrága, tolakodó parfüm illata fogja meg őt…. ilyen egyszerű illatokat érdemes becsempészni a hálószobába legközelebb illatosító formájában akár.

4

Mosolyogj és főleg: nevess!

Bizonyított tény, hogy a férfit izgalomba hozza, amikor a nőt nevetni hallja és látja. A szelíd mosolytól ne várj sokat, de egy igazi hangos, őszinte vidám nevetés csodákra képes. Ennek egyik érdekes magyarázata az, hogy a férfi, amikor ilyen nevetést hall, arra a hangra asszociál, amit a nő szex közben kiad. Úgyhogy, amikor legközelebb együtt ebédelsz álmaid pasijával, vagy főleg ágyba menetel előtt jó valamilyen vicces dologról beszélni, amin harsányan nevethetsz, hogy ezzel is ráhangold az ez után következőkre!

6

 

Beszélj választékosan és megfelelő akcentussal

Az ahogyan beszélsz, rendkívüli hatással lehet álmaid pasijára. A férfiak általában szeretik a „kis édes” akcentussal beszélő nőket. Ha angolul beszélsz, légy brit, amennyire csak lehet. Egy, az USA-ban végzett kutatások azt mutatták, hogy az amerikai férfiak a brit akcentust rendkívül szexinek találták, sokkal inkább, mint mást. Ha a pasid angol, akkor próbálkozz mással, mint például francia, ír vagy amerikai akcentussal. Minket a brit nyelvterület nem annyira érint – hacsak nem odavalósi a kiszemelt – de mindenképp megfontolandó, hogy milyen nagy jelentősége van annak, hogy milyen akcentussal beszélünk a személyiségünk vonzó megítélésében!

2fbd09c446ef09e924be3c88143fe8e4

Mutasd ki, hogy kedveled!

A férfiak eléggé direkt módon kimutatják az érzelmeiket, a nők ennél árnyaltabban viselkednek. Ha nem eléggé mutatod ki neki, hogy mennyire kedveled, rossz információk jutnak el hozzá és leállíthatják őt; ha azt hiszi, hogy nem érdekel téged. Ugyanakkor ha egyszerűen csak közlöd, hogy kedveled őt, az azonnal fellelkesíti, más nem is kell tenni, ez már elég.

7

Ülj  motorkerékpárra előtte!

A nők általában nem vezetnek motort, különösen nem azokat a nagy darabokat, amelyek kézi irányításúak. De azt tudni kell, hogy a férfiakat hihetetlen módon felizgatja, amikor egy nőt látnak egy minél nagyobb motoron. Ha egy ilyen motoron ülsz, menőnek látszol és megnöveli az önbecsülésedet, ami nagyon szexivé tesz – és nagyon felhúzza őt. Úgyhogy tanulj meg motort vezetni, legalább azért, hogy imponálj – ha más nem, valaki motorjára ülj fel, amikor együtt vagytok és lát –  a hatás nem marad el!

8

Öltözz ragyogóan!

A férfi azonnal vonzónak talál egy nőt, ha az pompásan néz ki egy ruhában. Néha minél szexibb, annál jobb! Viszont sokszor rosszul sülhet el, ha túl sok minden kilátszik, mert nem tetszik nekik, ha egy nő mindenki számára túl sokat mutat. Ilyenkor inkább féltékennyé válnak, hogy a bájaidat más férfiak számára is láthatóvá teszed az ő jelenlétében. Olyasmit vegyél fel, amely illik hozzád és követi a test vonalát, ne próbálj más valaki lenni, aki nem te vagy!

 

Csúnya beszéd

A férfiak az ágyban gyakran, vannak, aki egyfolytában beszélnek, nem véletlenül. A nőkre nem jellemző a csúnya beszéd, de tudni kell, hogy minden férfi titokban arra vágyik, hogy a nő is kezdeményezze ezt és nem csak hogy engedékeny e téren, de kifejezetten igényli is azt. Azt gondolnánk, hogy ez csökkenti a nő méltóságát. Nem igaz – a jókor elhelyezett csúnya szavak megédesítik az együttlétet és elementárisan megnövelik a férfi vágyát és potenciáját – úgyhogy hölgyeim: a megfelelő alkalomkor használjunk bátran „csúnya” szavakat, legyünk rossz kislányok! (Curious Walker)

10

Hozzászólások