Miről árulkodnak Facebook fotóid a pasik számára?

Vigyázz mit töltesz fel magadról!

2014/11/06

Gondoltad volna, hogy minden egyes fotód, amit a közösségi oldaladon megosztasz árulkodik a személyiségedről? Nemcsak a barátaidnak, hanem annak a pasinak is, akit épp szeretnél meghódítani. 

A Facebook adatlapod olyan, mint egy nyilvános adatbázis, ami alapján bárki véleményt formálhat rólad, többek között a férfiak is.

Most megtudhatod, hogy mit szűrnek le a pasik a fotóidról!

– A kis kedvencekkel közös facebook fotó egy állatbarát, kedves és érzelmes nő benyomását kelti, viszont, ha rengeteg ilyet töltesz fel, az a férfiaknak azt üzeni, rettentően magányos lehetsz.

– Ha a képeid többsége olyan helyzetben ábrázol, ahol nem vagy jól látható – például séta közben a naplementében -, az azt mutatja, hogy nem vagy magaddal külsőleg megelégedve, vagy hogy nagyon zárkózott vagy. Egyik sem túl vonzó a férfiak számára.

465057053

– A kirándulós facebook képek egyértelmű bizonyítékai annak, hogy harmonikus személyiség vagy, akinek fontos a természet közelsége, és nem riad vissza az extrém terepektől sem. Ez a férfiak szemében egy vagány, sportos nőt fest le.

– A családi fotók arról árulkodnak, hogy fontos számodra a család, hogy szeretet vesz körül, ami pozitív benyomást kelt. Mindez nagyon szimpatikus lehet a férfiaknak.

477906095

– Bulifotók a barátokkal azt jelzik, hogy nem veted meg az éjszakai életet, szereted a jó társaságot, viszont arról is árulkodik, hogy sok pénzt és időt költesz a mulatásra.

– Ha szívesen osztasz meg magadról szelfiket, az azt sugallja, hogy elégedett vagy magaddal és a kinézeteddel is, ami egy férfi szemében nagyon vonzó tulajdonság. Ellenben ha csak ilyeneket osztasz meg, beképzeltnek tűnhetsz.

463805795

Hozzászólások