Mit jósolnak a csillagok a hétre

Ilyen napok várnak ránk az év végén

2015/12/27

A szépséget képviselő Vénusz, és az értelmet, a gondolkodást megmutató Merkúr áldásos kapcsolata ma a szép beszédet, vagy az irodalom iránti fokozottabb érdeklődést, esetleg az irodalmi érzék felerősödését is mutatja.

Kos

horoszkop_kos

Munkahelyeden lehetséges, hogy vitába keveredsz majd, sőt lehet, hogy feletteseddel sem éppen jó hangulatban fog telni a hét. Sajnos meg kell tedd azokat a feladatokat – amelyek lehet nem is tartoznak munkakörödhöz – amelyeket a vezető mond neked. Jobban jársz, ha nézelődsz a munkalehetőségek között, saját magad miatt érdemes váltanod.

Bika

horoszkop_bika

Nagyon sokat dolgozol, és ez már olykor meglátszik az egészségügyi állapotodon is. A hajszolás, a nagyon feszített munkatempó felőrli az összes energiádat, nem beszélve arról, hogy egyre nehezebb beosztani az idődet a párkapcsolat és a munka egyensúlyában. Most egy picit tedd félre a munkát, és a párkapcsolatot is, hogy legyen időd saját magadra.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Ha most meghívást kapsz egy összejövetelre, akkor mondj igent. Olyan jó lehetőségekkel találkozhatsz, olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amiket a későbbiekben kamatoztatni tudsz majd. Hiába érzed majd úgy, hogy a zord, hideg időben jobb lenne ki se mozdulni és a négy fal között maradni, olykor igenis szükséges kiszakadni a megszokott környezetből.

Rák

horoszkop_rak

A fejlődés, a tanulás lesz a legmeghatározóbb ezen a heteden. Olyan helyzetekbe, szituációkba kerülhetsz, ahol szükséged lesz arra, hogy fejleszd a képességeidet, valami újat tanulj. Ez nem csak most – mikor meg kell oldani egy idegen helyzetet – fog jól jönni, hanem az életed későbbi szakaszaiban is hasznát fogod venni.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Örömben lesz részed és nagyon nem is férkőzhet hozzád közel a rossz, a negatív. Magánéletedben igazán pozitív időszak ígérkezik, nem kell félned semmitől, de ha bármiben hiányt érzel, hogy valami nem működik jól, akkor szabadulj meg tőle, engedd el és vonzz be egy jobbat, újat!

Szűz

horoszkop_szuz

Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is!

Mérleg

horoszkop_merleg

Az otthoni életedben csakis pozitív fordulatokra számíts, a rossz most messze el fog kerülni. Ha régóta szövögeted terveidet, amelyekkel úgy gondolod, hogy változtatni tudsz az életeden, akkor már most kezdj bele a megvalósításba. A párkapcsolatodban meg tudod majd beszélni az eddigi problémákat, s lehetőséged lesz új, tiszta lappal nyitni.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Szerencsére könnyen elő tudod rántani az optimista énedet, bármilyen negatív esemény is történjen meg veled. A mostani pár napban is az örök küzdő éned fog felszínre törni, és bárki is akarjon megállítani, nem fog neki sikerülni. Lelkesedésed és pozitív látásod határtalan lesz, ami a párkapcsolat, anyagiak illetve egészség területekre is jó hatással lesz.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Most beigazolódni látszik az az örök igazság, miszerint a feszültség csak feszültséget szül. Rengeteget agyalsz azon, hogy a munkát és magánéletet hogyan tudnád még jobban összeegyeztetni. Egy már most biztos: a kelleténél mindig többet vállalsz a munkahelyeden, és sokszor otthon látod el teendőidet. Ezekről mondj le, és pároddal való viszonyod rövidesen helyre áll.

Bak

horoszkop_bak

Ne érdekeljen mások véleménye, csak is az, hogy mit szeretnél elérni: mi a célod? Rengeteg támadást és ellenérvet, beszólást kaphatsz környezetedtől azzal kapcsolatban, hogy az az út, amelyen jársz, valóban tényleg kedvező-e illetve járható-e. Ne érdekeljen mások véleménye, csak is a szívedre és az eszedre hallgass, de ne engedj beleszólást az életedbe.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Az az energia, ami benned van, olykor úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most mégis vegyél vissza egy kicsit, mert könnyen előfordulhat az, hogy annyi mindent vállalsz el, hogy a hétvégére szinte belefulladsz már a munkába. Tartsd az elkövetkező hét napban a szemed előtt a „Kevesebb néha több!” bölcs mondást.

Halak

horoszkop_halak

Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejön. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások