Mit keres Éden Milán Cinthya Dictator meztelen fenekénél?

Megdöbbentő fotót posztolt Varga Viktor exe

2015/06/24

Cinthya Dictator úgy döntött, hogy ráedz egy kicsit a nyárra – nem is akárhogy: úgy döntött, Bíró Ica stílusban izmosítja magát egy ismerős arc, Éden Milán segítségével.

Aki ismeri Cinthya Dictatort, az tudja, hogy a leghétköznapibb dolgokat sem szereti egyszerűen megoldani, és nincs másképp az edzéssel sem. Az izomtömege növeléséhez egészen retro külsőbe bújt: ciklámen fürdőruhában emelgette a súlyokat, és stílusosan vetette be magát az edzőterembe.

Cinthya eddig sem panaszkodhatott az alakjára: világ életében vékony és csinos lány volt, ám mióta Varga Viktorral szakítottak, nagyon sokat fogyott – sokan már aggódtak az egészsége miatt is. Talán épp ezért döntött úgy, hogy szakít a korábbi kinézetével, és egy kicsit felturbózza az alakját a bikiniszezonra.

Milannal elkezdtük az izomtömegem növelését! Hihetetlen profi és szakszerü kezekben érzem magam #biroica #1990 #ciklamen #edenmilan #gyurok #adidas #futocuccok

Posted by Cinthya Dictator Photography on 2015. június 24.

Ha első ránézésre nem derülne ki a fotóról, a ’90-es évek fitneszkirálynőjét tekinti példaképének, ezért Bíró Ica stílusában, egy kis retro hangulattal megfűszerezve látott neki az edzésnek. Hogy a szuperszexi ciklámen body miért nagyobb nála néhány számmal, azt pontosan senki sem tudja.

Mindenesetre Cinthya profi segítséget talált magának az izomnöveléshez, és nem is kellett messzire mennie, hiszen edzője Éden Milán, aki az Éden Hotel alatt már többször megmutatta szexi izmait, és többször elmondta, hogy a műsor után személyi edzőként szeretne dolgozni. Cinthya és Milán a műsor alatt többször is találkoztak, így nem csoda, hogy a fiatal lány választása épp rá esett.

Hozzászólások