Mit keres egy stewardess a focipályán?

Te is mosolyogni fogsz

2015/10/29

Hogy mit keres egy tucat stewardess a futballpálya kezdőkörében? Az Emirates és a Benfica megadják a választ egy zseniális videóban.

Egyszerre 65 ezer nézőt ért el a pályán a légitársaság legújabb reklámja, amelyért bizony jár a vállveregetés a kreatív csapatnak. És akkor a több millió drukkerről és fociszeretőről már nem is beszélve!

Történt ugyanis, hogy a Fly Emirates légitársaság néhány napja hivatalosan is a Benfica mezszponzorává vált. Ezt pedig egy ütős reklámmal és cross promóval ünnepelték meg, a mintegy hetvenezer néző előtt.

Néhány perccel a meccskezdet előtt a pályára vonul egy maroknyi dögös stewardess. A légiutas-kísérőket valahogy eredendően egy szexi misztikum vonja körbe, úgyhogy eddig semmi kivetnivaló nincs a dologban. Mosolyogva, csinosan lépdelnek be a kezdőkörbe, amikor a hatalmas kivetítőn elindul a show. A fedélzeten több ezer utas, a felszállás pedig megkezdődik. És mit csinál egy jó stewardess? Elsőként elmagyarázza, hogyan lehet kellemes és biztonságos az utazás.

“Az Emirates üdvözli a fedélzeten. Számunkra fontos az Önök szurkolása, ezért kérjük, hogy figyeljen a legfontosabb utasításokra” – kezdődik a film, majd a rengeteg értetlenkedő arc mosolyba fordul át, és hatalmas tapssal üdvözítik a lányok jelenlétét. Így kell jól szurkoltatni! Így kell ügyesen összefogni a népet! Kattints a videóért!

Hozzászólások