Mit ne tegyél az első randin?

Néhány olyan dolog, amitől a férfi megijedhet

2014/08/26
Mit ne tegyél az első randin? – Néhány olyan dolog, amitől a férfi megijedhet

Nehéz összefoglalni, hiszen tulajdonképpen nincsenek szabályok arra, hogy mit szabad vagy kell tenni az első randevún. Az már biztos, hogy nagy baj nem lehet, ha eljött ennek az ideje – vagyis meghívást kaptunk egyáltalán az első randevúra. Vannak viszont riasztó viselkedések, megnyilvánulások, amelyet mindenképpen kerülni kell, mert elriasztja a férfit.

Légy önmagad

Fontos, hogy ne játsszunk el egy szerepet, bár ez elkerülhetetlen az első alkalmakkor: mindenki a lehető legszebbnek és legjobbnak akar látszani, így óhatatlanul más képet mutat magáról. Ez később lassan majd megváltozik és egyre inkább önmagunk tudunk és merünk lenni.

Ne öltözz túl

Sokan annyira jó képet akarnak mutatni magukról, hogy nem az alkalomhoz illő ruhát választanak. Vagy túl alkalmit, vagy túl merészet, melytől közönségesnek látszanak. Válassz egyszerű, de a test vonalát megmutató ruhát, amely a szépséget takarja, de a formákat nem. A férfiak az egyszerű, nemes vonalakat szeretik, akkor vesznek komolyan, ha elegáns vagy, de nem feltűnő.

fotó: www.variety.com
fotó: www.variety.com
Ne sminkelj túl

Ugyanez érvényes a sminkre. Az gótikus vagy színpadi smink ijesztő. Van az úgynevezett nude szépség smink, amellyel természetes hatást érhetsz el, ez az, amelyet a fotómodelleknél is akkor használnak, amikor úgy kell, hogy kinézzenek, mintha természetesen lennének szépek.

Hagyd beszélni, hallgasd meg

Ne te legyél a központban, sokan abba a hibába esnek, hogy zavarukban egyfolytában fecsegnek és nem hagyják a másikat szóhoz jutni. Ez egyrészt udvariatlan, másrészt egészen biztosan sok érdekességgel készült ő is, amelyet el szeretne neked mondani – hagyd beszélni és bátorítsd, hogy minden érdekel, amiről mesél.

fotó: www.toutlecine.com
fotó: www.toutlecine.com
Tabutémák

Ne beszélj olyan témákról, amelyek nagyon idő előttiek és megijeszthetik. Ilyenek a családalapítás,a gyerekek, a lakáshelyzet, banki kölcsön felvétel, stb. Ettől úgy érezheti, hogy máris csapdában van, mert kivetetted rá a hálót. Kerüld ezeket a témákat.

Az első randi szerepe az ismerkedés – hogy megmutassuk magunkat és megismerjük a másikat. Egész egyszerűen csak élvezni kell, hogy van ez az élmény, adjuk át magunkat neki.

Hozzászólások