Mit rejt a Női öltöző?

Neked, Érted, Veled

2015/12/17

Indul a Női öltöző, ahol nem az edzőtermek titkos ajtaja mögé nézhettek be, és nem is ruhákról lesz benne szó. Nőkről beszélünk, nem csak nőkkel!

Az RC News magazin Női öltöző címmel online sorozatot indít. Mint ahogy a műsor címéből is kiderül, a hölgyek szemszögéből szeretnénk bemutatni az élet különböző területét is érintő dolgokat és jelenségeket. A hazai hírességek mellett szakértőkkel, és a szó legjobb értelmében vett hétköznapi emberekkel beszélget majd a műsorvezető, Köböl Anita.

Első vendégeink között itt lesz Trokán Nóra színésznő, az olasz macsó Gianni, és a szexuálpszichológus, Dr. Hevesi Krisztina. A témák tárháza végtelenül széles, a műsorban pedig a szakértői vélemények mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogyan gondolkoznak vendégeink bizonyos kérdésekről. Témák, amik mindenkit foglalkoztatnak, kérdések, amelyeket mindenki feltesz magának. De, ha nem, akkor mi megtesszük! Tarts velünk heti rendszerességgel a Női öltöző csatornáján, ahol Neked, Érted, Veled, megfejtjük a nőiség titkát!

Kezdjük el holnap, keresd első videónkat az rcnews.hu-n!

Hozzászólások