Mit szoktak eltitkolni a nők a férfiak előtt?

Százszor inkább a kegyes hazugság, mint a meztelen igazság ... ?

2014/09/23
Mit szoktak eltitkolni a nők a férfiak előtt?

Alapvetően az az elfogadott nézet, hogy a férfiak szoktak többet füllenteni, sőt sportot csinálnak belőle – szemrebbenés nélkül -, egy felmérés alapján viszont egészen más eredmények születtek, amely szerint mi nők gyakrabban hazudunk és ráadásul ügyesebben is.

A női hazugságokat sok esetben olyan titkok motiválják, amelyet egy nő semmiképpen nem árulna el, mert jelentősen rontaná a róla kialakított image-t. Másrészt, mi nők jobban meg akarunk felelni az elvárásoknak és rettegünk a tudattól, hogy kiderül: ez mégsem egészen megy…

Legtöbben a következőket titkoljuk, tagadjuk le:

– A valódi életkorunkat – egy nő mindent megtesz azért negyven felett, hogy még véletlenül se tudódjon ki az igazság: kozmetikushoz jár, klinikákra ha kell – és természetesen hazudik a korát illetően.

– A valódi testsúlyunkat – szerencsés, aki nem alacsony alkat és jobban eloszlik rajta az a plusz… mennyi is..?

76755839

– Ha az átlagnál nagyobb méretű lábbelit viselünk – akit nem áldott meg a sors piciny női lábakkal – hát az jobb híján azt hazudja, ami még belefér..

– Ha babát várunk és mégis dohányzunk – ez túlmegy a titok kategórián, hiszen nem csak magunkat csapjuk be vele, hanem a bennünk növekvő gyermeket mérgezzük.

452112003

– Az újonnan vett cipő, ruha valódi árát – úgy gondoljuk, hogy alapjában véve jó vétel volt és ez csak kegyes csalás, szinte nem is az.

– Hogy plasztikai műtéttel igyekeztünk megfiatalodni – az áhított külső, vagy fiatalos megjelenés elérése a cél bármi áron – és persze nem derülhet rá fény

– Már meguntuk párunkat, azért nem kívánjuk az együttléteket velük – a probléma az, hogy egy nőnél ha kikerült a kosárból a férfi, akkor kint is marad – ugyanakkor sokszor anyagilag függésben van tőle, ami lehetetlenné teszi a külön válást, ezért marad a színészkedés és a hazugság.

– Néha saját nemünk iránt is érzünk vágyat

Korábbi  szeretőink tényleges számát – mert úgy gondoljuk, hogy ettől erkölcstelennek tartanak minket

– Ha tartjuk a kapcsolatot az exünkkel – ami nem (feltétlenül) jelent szexuális kapcsolatot, de jobb nem szót ejteni róla

– Dédelgetünk mi is erotikus álmokat – nem is keveset és nem is biztos, hogy szelídet – de hát hogy jön ez a rólunk alkotott ártatlan, gyenge nő képbe..?  (tudasfaja.com)

Hozzászólások