Mit tegyünk, ha gyorstüzelésű a párunk?

Van megoldás!

2014/10/27
Sok férfinek gond, ha gyorstüzelésű, hiszen aki gyorsan elélvez, sokszor tönkreteszi ezzel az egész aktust, de csak kevesen vallják be, hogy segítségre szorulnak.

A szexológusnak természetesen erre is van megoldása. Léteznek krémek, speciális óvszerek és zselék is erre a célra, de ezeket nem javasolja – csakúgy mint a dupla óvszeres megoldást -, hiszen ezek a szex élvezeti értékét csökkentik, de a korai magömlésen egyébként sem segítenek igazán.

520133333

– Az egy-két perc nagyon kevés – mondja a szakember. – Nem csak a nőnek, a pasinak is túl kevés. Akinek tizenöt-húsz perc alatti korai magömlése van, az még nem is tudja, hogy mi az igazi szex. Akinek ötven percnyi vagy több lehetősége is van – persze ha akarja, célszerűen néhány perces is tud lenni – sok „határon megy át, egyre újabb és erősebb élvezeteket ér el, ahogyan a nők is, ennyi idő alatt. Ez nem pótolható hatlövetű három-öt percesekkel sem. A potenciazavaroknak házilagos megoldása enyhébb esetekben és főleg fiatalabb korban létezik, írja a Blikk.

89794358

A szexológus azt ajánlja, hogy személyi tréningen biztonságosan tud segíteni, három-négy héten belül. Meg lehet célozni legalább a tizenöt-húsz perces időt.

Hozzászólások