Mit tett Rihanna Király Viktorral?

Az énekes meg sem tudott szólalni

2015/10/25

Dobosnak készült, énekes lett belőle: Király Viktor a nagy áttörés előtt áll. Azt eddig is tudtuk, hogy remek hangja van, ez családi örökség, de az amerikai Voice tehetségkutatóban a siker is utolérte. Az önbizalommal remek kapcsolatban áll, de ez másképp nem is működne.

Király Viktor a Blikknek adott interjújában bevallotta, hogy bár a színpadon nagyon magabiztosnak tűnik, az izgalom rendesen dolgozik benne, ami meg is látszik az egészségén, főleg a hangján érezni. A stressz miatt erősebb a refluxa is, de diétával és jógával tartja karban magát.

És hogy milyen volt egy befutott világsztárral találkozni? “Rihanna jelentős személyiség. Dögös, céltudatos , határozott. Tudja, hogy mit akar látni a színpadon. Nagyon érdekes volt találkozni vele. Persze elsőre annyira hihetetlen volt, hogy nem tudtam megszólalni” – vallotta be az énekes a Blikknek.

rihannakiraly
Rihanna és Király Viktor

Az önbizalommal ugyanakkor láthatóan nincsen gondja, de ezen a szinten nem is szabad, hogy legyen. “Egyszer az életemben lesz egy Grammy-díjam! Sokan azt gondolhatják, hogy ez nagyképűség, de ezért dolgozom évek óta és ezért hajlandó vagyok tovább is dolgozni. Ha nem merünk nagyot álmodni, nem érünk el semmit.”

Király Viktor elárulta, hogy mivel édesapja Amerikában dobos volt, ő is az akart lenni, de utólag úgy érzi, nem ment valami jól neki, Magyarországon aztán egyszer beugrott énekelni az rockegyüttesébe, és ott is ragadt, de idővel a stílus változott. A jövőjén menedzserként sokat dolgozik vele ikertestvére, Ben is, akinél jelenleg is lakik New Yorkban.

“Nemrég felhívta Bent az egyik legnagyobb zenei klub, a Bitter End Club, amely a legrégibb zenei klub New Yorkban, hogy decemberre szeretnének lekötni engem. Először el sem hittem, Ben pedig csak mosolyogva annyit mondott: kezdődik” – tette hozzá.

És ha már világsztár énekesnők: még mindig forró a hangulat Király Viktor és az amerikai tehetségkutató zsűrije, Gwen Stefani között. De vajon mennyire lehetnek komolyan a szándékai egy világhírű előadónak a magyar sráccal? Elolvashatod itt!
Hozzászólások