Mitől jó egy nő az ágyban a férfi szerint?

Olvasd el és profitálj belőle te is

2014/11/22

 

A jó kapcsolat szilárd alapja – tudjuk régen – a jól működő szexualitás a nő és férfi között. A nő a legjobb akar lenni, az álomnő, a szexistennő és ezért megtesz – és tegyen is meg – mindent. A kapcsolat egyik buktatója lehet viszont, amikor nem jelezzük a párunk felé, ha változásra lenne szükség, nem mondjuk el, hogy mi lenne számunkra jó – így ő információ híján nem tud javítani azon, amin pedig kellene.

Most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mi nők megtudhatjuk, hogy szerintük ki A Jó Nő az ágyban. Az alábbi szempontok a férfiak ideális szexpartnerét jellemzik – ez nagy segítség nekünk nőknek, hogy ne essünk túlzásba, ne legyenek indokolatlan félelmeink és túlzott megfelelési kényszerünk – nagyjából helyes iránymutatót kapunk a férfi szexuális igényeire vonatkozóan. Melyek ezek a férfi kívánságok tehát, mitől leszünk Jó Nők.. ?

Az újdonság varázsa

A férfi imád új dolgokat kipróbálni! Ha ilyet akar bevezetni a szexuális kapcsolatotokban, semmiképpen ne mondj nemet. Legyél TE az, akivel minden megvalósítható. A férfi szexualitás egyik mozgató eleme az újdonság, halála a rutin és az unalom – inkább te legyél az, akivel megvalósíthatja, mint valaki más, AKI az újdonság lesz … Ha meredeknek, túl extrémnek találod a kérést, először gondolkodj el rajta, hogy egész biztosan olyan rossz-e az és legalább próbálj megbarátkozni a dologgal – a kedvéért. Ha semmiképpen nem akarod megtenni, akkor pedig kommunikáld vele tapintatosan, mert ha nem teszed, ez később fog visszaütni.

151513861

Szeretik látni és hallani, ha elértél a csúcsra

A férfi számára visszajelzés és elégtétel látni és hallani, ha partnere eljutott a csúcsra. Ez nem azt jelenti, hogy végig te legyél Michelle Wild szinkronhangja, de ne fogd vissza magad, ha elértél a csúcsra semmiképpen. A rendkívül érzékeny férfi egonak szüksége van erre a visszajelzésedre is és add meg neki ezt az örömet – mert ez is az élményének a része.

Légy kezdeményező

Minden férfi szereti a kezdeményező nőt, akin látja, hogy valóban örömét leli az együttlétben, a szexualitásban. Sokan el is várják. Vigyázz azonban, ne lépd át a határt: a férfi nem te vagy, ne játszd túl a szerepedet, végig maradj igazi nő, csak egy kicsit vedd át az irányítást. Ez megőrjíti a férfit, rendkívül izgalmasnak találja, ha meg akarják hódítani. A kezdeményezés lehet először egy gyengéd érintés, csók, simogatás, utána lehet kicsit direktebb is .. érezni fogod, hogy mi az, ami jól esik abban a pillanatban.

Az orális szex hatalma

Nincs olyan férfi, aki ne szeretné az orális szexet – teljesen odavannak érte. Nem kell “profinak” lenni viszont, és nem kell versenyezni a pornó filmeken látott hivatásosokkal, egyszerűen csak örömet kell neki okozni, gyengéden, szeretettel, szenvedéllyel. Ne légy mesterkélt és görcsös, mert ennél jobban el se ronthatnád az örömét.

Csak természetesen!

Legfontosabb, hogy természetes és önmagad légy a szeretkezés alatt. Azonnal észreveszik, ha megjátszod magad, vagy el akarsz valamit, valakit játszani és így azonnal mesterkéltnek fogsz tűnni –  azt fogja hinni, hogy csak színjáték az egész a részedről és nem is élvezed igazán. Lazíts és felhőtlenül add át magad a pillanatnak, légy önmagad, ajándékozd meg ezzel őt – lássa, hogy mennyire élvezed a társaságát és hogy őszintén örömedet leled benne. (forrás: tudasfaja.com)

Hozzászólások