Mivel lehet felidegesíteni? A horoszkópod elárulja

Csillagjegyed megmutatja gyengepontodat

2014/09/28

Mindannyian érezzük úgy néha napján, hogy a legapróbb tett vagy egy szó is képes kihozni a béketűrésünkből, és a számunkra legkedvesebb embernek is szívesen leordítanánk a fejet. Rossz napunk van, vagy a horoszkópunk a hibás?

A horoszkópunk nem csak azt árulja el rólunk, milyen jövőre számíthatunk, de a személyiségünket is befolyásolja, hogy milyen bolygóállás idején születtünk. Hogy mi idegesít fel, azt elárulja a csillagjegyünk!

Kos

150865860 másolata

A kos jegy szülöttei nagyon dinamikus, lendületes emberek, akik szeretik a kihívásokat és bátran megtesznek bármit azért, hogy vezető szerephez jussanak. A kosok nem bírják elviselni a tehetetlenséget és az unalmat, így könnyen kihozzák a béketűrésből azok, akik cselekvés helyett csupán beszélnek.

Bika

177512875

A bikák nyugodt, kényelmes emberek, akik nem szeretnek semmit elsietni. A család és a biztos háttér jelenti számukra a tökéletes harmóniát, bár nem szeretik a változásokat, tűrik a megpróbáltatásokat egy pontig. Ám ha betelik a pohár, akkor robbannak, és olyan dolgokat is kimondanak, amiket később megbánnak. A haragjuk azonban gyorsan elszáll.

Ikrek

177492099

Mozgékony, nyugtalan emberek, akik szeretik a változatosságot és a kalandokat – ugyanakkor labilis idegzetű és érzékeny emberek, akiknek egyik percről a másikra megváltozik a hangulatuk. Képtelenek elviselni azokat az embereket, akik csak panaszkodnak, de semmit nem tesznek a változásért.

Rák

150901190

A rákok rendkívül család- és otthonszerető emberek, akik rendkívül ragaszkodnak a múltjukhoz. Nagyon nehéz kihozni őket a sodrukból – de nem lehetetlen: nem tud szó nélkül elmenni amellett, ha valaki rosszul bánik egy gyerekkel, a felelőtlen szülők azonnal haragra gerjesztik.

Oroszlán

150838527 másolata

Az oroszlánok bátor, erős emberek, akik szeretnek szerepelni és a társaság középpontjában lenni. Általában vezető pozícióra törekszenek, ám ezt mindig becsületesen csinálják. Éppen ezért borítja ki őket az áskálódás, a hátba támadás, még akkor is, ha nem ő áll a célkeresztben.

Szűz

177491051 másolata

A leggyakorlatiasabb, legracionálisabb emberek, akik szeretik a rendezettséget maguk körül. Ezért a végletekig kiborítja őket, ha gondos munkájukat szeretteik semmibe veszik, széthagyják a holmijukat, rendetlenséget csinálnak, vagy felborítják a felállított napirendjüket. Nem véletlen, hogy a szüzek hajlamosak az elmebajra – egy ott felejtett zokniért is képesek patáliát csapni.

Mérleg

177501057

A mérlegek végtelenül szeretetreméltó emberek, akik imádják a népszerűséget és a kiegyensúlyozottságot. Gyorsan az idegeikre megy, ha igazságtalansággal és begyepesedett gondolkodással találkoznak. Nehezen döntenek, így ha erre kényszerítik őket, könnyen megsértődnek.

Skorpió

177520046

A skorpiók titokzatos, erős akaratú és szenvedélyes emberek, akik imádják a kalandokat és a kihívásokat. Az idegeikre mennek azok, akik semmittevéssel töltik az idejüket vagy megvárakoztatják őket. Ha valakit unalmasnak tartanak, akkor legszívesebben ott hagyják, hogy érdekesebb időtöltést találjanak maguknak.

Nyilas

177495022

A nyilasok jóságosak, becsületesek, őszinték, megértőek, és bár emberszeretőek, könnyen fellobban a haragjuk, főleg ha az emberi butasággal találkoznak. Nem a tudás, hanem a tanulás vágyának hiánya bosszantja fel őket.

Bak

177494554

A bak jegy szülöttei jóságos, kedves emberek, akik szeretnek a háttérben maradni, nehezen engednek közel magukhoz bárkit. Elviselhetetlen számukra az a szituáció, amikor valaki az érzelmeiket szeretné kikényszeríteni vagy faggatja őket a magánéletükről.

Vízöntő

150844672 másolata

A vízöntők a szabadság, az alkotás és a művészet megtestesítői, akik képtelenek elviselni a rabságot. Gyűlölik az ostoba szabályokat, és mivel nagyon nyitott személyiségek, kiborulnak a rugalmatlanság láttán.

Halak

178632039

A halak szülöttei általában a pillanatnyi érzéseikre hallgatva döntenek, ám nagyon őszinték, önzetlenek és segítőkészek, akik kiborulnak, ha kegyetlenséget vagy igazságtalanságok látnak. A felelőtlen pazarlás, az emberi nemtörődömség és a nagyzolás bármikor képes kihozni a béketűrésből.

Hozzászólások