A modell cáfolta Bereczki Zoltán szavait?

Kapcsolatukról vallott a 22 éves lány

2015/01/06

Nagy port kavart a sztárvilágban a napok óta tartó huzavona. Rebecca, a fiatal modell kitálalt kapcsolatukról, Bereczki Zoltán azonban azt állította, hogy nincs semmi komoly köztük. A lány egy poszttal reagált az énekes szavaira a közösségi oldalon.

Múlt héten robbant a hír, miszerint Bereczki Zoltán fejét elcsavarta egy csinos fiatal lány, akinek kiléte nem maradt sokáig titokban a nyilvánosság előtt, ugyanis azonnal vállalta nevét és arcát. Rebecca barátnőjének újságolta el, hogy mi is van köztük, sőt üzeneteket is mutatott neki bizonyíték gyanánt. Az énekes azonban másképp értelmezte a köztük lévő kapcsolatot, legalábbis hétvégi nyilatkozatából erre lehet következtetni.

Bereczki

„Sosem csináltam titkot abból, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre. Találkozgatok is nőkkel, és mint mindenki, én is keresem a párom. Lelkileg már azon a ponton vagyok, hogy újra tudok nyitni egy új, komoly kapcsolatra. Az elmúlt hetekben rólam megjelent cikkben említett hölgyről csak annyit tudok mondani, hogy nem volt komoly kapcsolat köztünk, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában” – árulta el a Borsnak.

Ezekből a sorokból arra lehetett következtetni, hogy a sármos híresség egyelőre még nem találta meg azt a hölgyet, akivel komoly kapcsolatot kezdeményezne, viszont már készen áll arra, hogy észrevegye szerencsés áldozatát, ha szembe jön vele.

Bereczki

Az ügy itt nem ért véget, ugyanis Rebecca biztos módját választotta annak, hogy a lehető legtöbb emberhez juttassa el saját álláspontját. A Facebookot látta a legjobb megoldásnak arra, hogy egységesen nyilatkozzon kapcsolatukról.

„Rengetegen megtaláltatok vele, rengetegen kérdeztetek, többféle szándékkal, úgy döntöttem, egységesen válaszolok. Igen, én vagyok a cikkben. (…) Sokáig hezitáltam, reflektáljak-e az eseményekre, de mégiscsak engem érint, engem zaklat, engem bánt, engem dicsér, így végül szükségességét éreztem kinyilatkoztatni a saját véleményemet is.(…) Zoli amellett, hogy nagyszerű előadó, csodálatos apuka, jó humorú, életerős, kedves, kifinomult értékrenddel rendelkező férfi, jól érzem magam a társaságában, ahogy ő az enyémben.(…) A mi „kapcsolatunk” Zolival azért működik, mert sosem celebként tekintettem rá, hanem azonnal felfedeztem a hétköznapi értékeit is. (…) Zoli független, felnőtt ember, én szintúgy. Hiszek benne, hogy minden találkozásnak megvan a maga oka, az, hogy mi honnan ismerjük egymást, mióta, mit érzünk és mit nem, mit közlünk le és mit nem, úgy gondolom, teljes mértékben csak ránk tartozik.”

Hozzászólások