Modell lett a világ legszexibb bűnözőjéből

Az egyik legnagyobb divateseményen debütált az ex-rab

2017/02/15

Ha azt hitted a börtön után nincs élet, ez a férfi most remek ellenpélda lesz a felvetésedre. A legszexibb bűnöző a rabruhát designer kreációkra cserélte. 

Jeremy Meeks 2014 óta nagy felhajtás közepette él, sok ember véleménye megoszlik róla. Mindenestre nagyon népszerű, amit egy rendőrségi fotónak köszönhet. Meeks-et ugyanis letartóztatták illegális fegyvertartásért, és egyéb kisebb bűncselekmények elkövetéséért is vették már őrizetbe. A fotó nyilvánosságra kerülése óta azonban modellügynökségek százai keresték fel állásajánlatokkal és elég magas összegű fizetésekkel. Azóta hivatalosan is ő a legszexibb bűnöző a világon.

A Jeremyre kiszabott 27 hónap egy évre csökkent, az ügynökségek pedig szabadulása után azonnal lecsaptak rá, így 2016 óta modellkedéssel keresi a kenyerét. Most pedig elérte a modell szakma egyik csúcsát: a New York-i divathét kifutóján debütált. Philipp Plein német divattervező bemutatóján olyan hírességek előtt vonulgatott Meeks, mint Madonna, Paris Hilton vagy éppen Kylie Jenner.

Hozzászólások