Modellel jár Cinthya Dictator

A lány őszintén beszélt boldogságáról

2015/02/22

Cinthya Dictatorra újból rátalált a szerelem. Varga Viktor után a lány úgy érezte, hogy sokáig senkit sem fog tudni majd szeretni, de egy modellfiú mégis elcsábította az extrém stílusú lányt.

Cinthya néhány hete ismerkedett meg Jacksonnal, az ausztrál modellel, akivel azóta állandóan együtt vannak.

– Valóban sok időt töltünk együtt Jacksonnal és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, azonban az előző kapcsolatom hibáiból okulva, ezúttal nem szeretném a magánéletemet a nyilvánosság elé tárni, hiszen ez korábban gondot okozott. Az a fontos, hogy mi ketten éljük meg, ami közöttünk alakul – kezdte Cinthya, aki nem véletlenül szeretné megóvni a magánéletét, írja a Blikk.

A Varga Viktorral örtént szakítását talán éppen annak köszönheti, hogy túlságosan is nyíltan éltek. Cynthiáról készült fotó maszturbálás közben, de azt sem rejtették véka alá, hogy meztelenül szeretnek strandolni. A műsor ideje alatt már mindenki tudta, hogy válságban van a kapcsolatuk. 

cinthyadictator_gala

– Tényleg boldog vagyok, és most minden jól alakul. Úgy érzem, csodás időszak köszöntött be az életembe, de nem csak a magánéletem, hanem a karrierem terén is – tette hozzá az Éden Éjjel műsorvezetője.

Kattints Cinthyáért és szerelméért ide!

Hozzászólások