Molnár Andi gyerekkori szerelmével jár

Egy osztálytalálkozó hozta össze a párt

2014/09/23

Általános iskolás osztálytársába szeretett bele Molnár Andi. A csinos táncos lány és párja több, mint két éve talált újra egymásra, és már együtt is élnek. Andi azt sem titkolta, az öt éves tervben már a baba is benne van…

Molnár Andit legtöbben a Szombat esti láz című műsorból ismerik, pedig a gyönyörű táncos évek óta dolgozik műsorvezetőként, órákat ad egy tánciskolában és a Táncművészeti Egyetem mesterszakának hallgatója. Andi most a dzsungelbe költözik, amiről még szerelme sem tudta lebeszélni.

„Két és fél éve vagyunk együtt a barátommal, akivel általános iskolás osztálytársak voltunk, és egy osztálytalálkozón találkoztunk újra. Azóta össze is költöztünk, sőt, az öt éves tervben már a baba is benne van. Bár nálunk is voltak hullámvölgyek: a Szombat esti láz olyan intenzív időszak volt számomra, hogy szinte csak aludni jártam haza. Ez mindenkinek a párkapcsolatát megdolgozza, de ő megértette, milyen fontos ez számomra, én pedig edzett vagyok ilyen téren. Korábban légiutas-kísérő voltam, akkor amiatt voltam gyakran távol a családomtól, azután a versenytánc miatt kellett sokat utaznom, így szépen lassan megtanultam kezelni ezeket a helyzeteket, hiszen ezek csak egy időszakra szólnak. A párom mindig mindenben támogat, persze nem ugrált örömében, mikor megtudta, hogy megyek a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával Afrikába, de tudja, hogy megállom a helyem és érzi, hogy nem foghat vissza” – mondta nevetve Andi, aki leginkább amiatt tart, hogy az egyetemen kirúgással jutalmazzák a néhány hetes kimaradását.

molnár andi kicsi
Andi már a kígyóval is megbarátkozott (Fotó: RTL Klub)

A csinos táncos több szerepben is kipróbálta már magát, de a dzsungelkaland nem kifejezetten az ő terepe: először el sem akarta vállalni az utat.

„Májusban megkerestek, de akkor nemet mondtam, mert féltem. Aztán a barátaim győztek meg, hogy kár lenne ebből kimaradni, és most már azt érzem, hogy a kaland miatt érdemes belevágni. Először azt gondoltam, hogy a csótányoktól rettegek leginkább, de nemrég alkalmam volt megfogni egyet, és ha nem mászik be a ruhámba, akkor nem is annyira borzasztó. A másik nagy félelmem az éhezés és annak következményei: fitnesz-világbajnokságra készülve diétáztam úgy, hogy szinte mindent megvontam magamtól, és az nagyon nehéz volt. Ilyen állapotban, azt hiszem, nem mindig a legszimpatikusabb oldalamat látják majd a többiek. Anyukám szerint minden az arcomra van írva, úgyhogy könnyen megeshet, hogy ezzel valakit megbántok, de igyekszem visszafogni magam” – tette hozzá mosolyogva Molnár Andi.

Hozzászólások