Molnár Anikó gyógyszerfüggő lett

A pánikbetegség miatt folyamatosan szednie kell a pirulákat

2015/06/29

Képtelen gyógyszerek nélkül élni Molnár Anikó: az egykori valóságshow szereplő 8 éve pánikbeteg, és beletörődött, hogy örökre az is marad.

Molnár Anikó élete az utóbbi időben kezd helyre jönni: látványosan sokat fogyott, magabiztosabb lett, ám a napi nyugtatójáról nem hajlandó lemondani.

„Ha a gyógyszert nem szedném, nem lennék jól, bár lehet, hogy ez egy hülye kijelentés, hiszen nem tudom, milyen lenne, ha nem venném be a napi fél tabletta nyugtató, lazító tablettát. Nyolc éve vagyok pánikbeteg. Amióta egyszer átéltem a pánikrohamot, nem vagyok hajlandó kockáztatni, szedem a gyógyszert, és évek óta pszichiáterhez is járok – mesélte Anikó a Borsnak, majd hozzátette, nem véletlenül aggódik a betegség miatt. – „Azért szedem a tablettákat, mert egyszerűen nem akarok kockáztatni, nem akarom magam újra rosszul érezni. Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek, azt tudom, hogy ez nem egy hiszti. A legjobb barátnőm – aki nem olyan régen hunyt el, mert egyszer csak összeesett, és a mentősök már nem tudtak rajta segíteni – szintén pánikbeteg volt. Sok jóssal tartom a kapcsolatot, és általuk kapok üzeneteket tőle a túlvilágról. Mindenkinek foglalkoznia kellene a lelki életével, csak ajánlhatom a spirituális világot, és az önmegismerést.”

Az egykori valóságshow sztár, aki a VV után a Nagy Ő-ben lett ismert, 8 évvel ezelőtt lett először rosszul.

„Egy moziban kezdődött az egész. Ültünk a tesómékkal, a barátnőmmel, vígjátékot néztünk, és egyszer csak rosszul lettem. Izzadtam, szorított a cipőm, a ruhám, nem tudtam nevetni a poénokon, rossz lett az íze a pattogatott kukoricának, az üdítőnek… Az orvosnál megállapították, hogy pánikbeteg vagyok. Millió dologra ráfogható, hogy miért történt, de én nem haragszom senkire, tanultam belőle, ugyanis ennek köszönhetem, hogy megismertem a spirituális világot” – tette hozzá Anikó. 

Olvass még Molnár Anikóról!

Hozzászólások