Mónika újra bevállalná?

Egész estés talkshow-t szeretne magának

2014/11/11

A nagy összecsapás: Erdélyi Mónika volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban. A talkshow-k nagyasszonya majdnem elvesztette a küzdelmet, de végül döntetlen lett a végeredmény.

Rengeteg titkot árult el magáról Erdélyi Mónika Joshi Bharatnak. Fény derült például arra is, hogy mit és hogyan tud kamatoztatni korábbi műsorából, a Mónika Show-ból. Állítása szerint sokat tanult abból, hogy egyedül kellett döntenie arról, mi az a beszélgetés, ami hozzátesz még az adáshoz. Önállóan kellett felismernie azokat a helyzeteket, amikor már tovább kellett lépnie a párbeszédekben. Ezt magánéletében is tudja kamatoztatni, ugyanis megtanult döntéshelyzetekben mérlegelni, hogy felismerje, mi az, ami előrébb viszi őt az életében.

Emellett vallomást tett élő adásban: „Állatira hiányzik egy egész estés talkshow, amit csak én vezetek egyedül, és ez piacvezető lesz megint.” – ennek ellenére nem szomorkodik, hiszen szerinte kevesen mondhatják el magukról, hogy 10 éven keresztül minden hétköznap a televíziók képernyőjét uralta főműsoridőben.

Az egyelőre kérdéses, hogy lesz-e újra Mónika-show, viszont az biztos, hogy teljesen zavarba jött, amikor Joshi Bharat a szerelmi életéről kérdezte. Szerencsének érzi, hogy párja túl messze van ahhoz, hogy fel lehessen kutatni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások