Morgan Freeman reagált az őt ért szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra

Morgan Freemant is utolérték a zaklatási botrányok

2018/05/25

Rengeteg sztárt vádoltak meg szexuális zaklatással az utóbbi időben, köztük Morgan Freemant is, ráadásul 8 nő. A színész most reagált a vádakra. 

Ezúttal nem mást, mint mindenki kedvencét, Morgan Freemant vádolta meg nyolc nő, amiért tolakodó megjegyzéseket tett nekik, valamint felemelte egyikőjük szoknyáját. A nők egy része csupán udvariatlan viselkedést jelentett, míg a többiek szerint kifejezetten szexuális töltetű megnyilvánulásokkal illette őket a színész. Az incidensek állítólag a filmek forgatása során történtek, és az áldozatok csupán azért nem jelentették fel a férfit, mert féltek, hogy elveszítik munkájukat. 

Freeman rögtön válaszolt a vádakra:

“Mindenki, aki ismer engem vagy dolgozott már velem tudja, hogy nem az az ember vagyok, aki szándékosan megbánt vagy megaláz másokat. Mindenkitől elnézést kérek, akit kellemetlen helyzetbe hoztam, vagy úgy érezte, nem tisztelem meg. Nem volt szándékos” – nyilatkozta a színész

A bejelentés után a színész barátai és kollégái is felszólaltak Freeman mellett, és kifejtették, hogy társuk mindig tiszteletteljes és alázatos a munkájában, soha nem tapasztaltak nála efféle viselkedést. Egy ilyen helyzetben igazán nehéz igazságot tenni, kíváncsian várjuk az áldozatok reakcióját.

forrás

Hozzászólások