Most már hivatalos: Ő Szabó Zsófi kedvese

Együtt romantikáztak a fiatalok

2015/07/20

Hivatalosan is felvállalja új szerelmét Szabó Zsófi, aki hétvégén párjával szurkolt végig egy lóversenyt.

Együtt érkezett a CSIO nemzetközi lovasugrató-versenyre Szabó Zsófi és új kedvese. A fiatalok láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában: a verseny alatt végig egymás kezét fogták, összebújva nézték a programokat, Zsófi pedig ragyog a boldogságtól.

Az RTL Klub műsorvezetőjének új kapcsolatáról már hónapok óta lehetett hallani: lovas berkekben többen állították, hogy a fiatalember és Zsófi között alakul valami. A szőke lány és új szerelme évek óta ismerik egymást, de kapcsolatuk csak most fordult át ismerősi viszonyból valami egészen mássá.

Bár Zsófi eddig titokzatosan csak néhány képet osztott meg, amelyen nem látszott, ki a választottja, a hétvégi rendezvényen már nem titkolták, hogy mély érzelmek alakultak ki közöttük.

szabo zsofi
Zsófi és párja együtt szurkoltak a magyar lovasoknak (Fotó: Blikk.hu/Scherer Zsuzsa)

Igen, valóban van barátom, de ennél többet nem szeretnék elárulni róla” – nyilatkozta a Blikknek Zsófi, aki láthatóan nagyon boldog új párja mellett.

Nem csoda, hiszen a lovardatulajdonos fiatalember igazi lovagként viselkedett műsorvezető szerelmével: minden megtett, hogy Zsófi a rekkenő hőségben is jól érezze magát, és a kezét is csak addig engedte el, amíg megtapsolták a versenyzőket.

Épp ideje volt már, hogy Szabó Zsófi ismét szerelmes legyen, hiszen a gyönyörű színésznő több, mint egy éve szingli. Márpedig úgy tűnik, a közös érdeklődési körnek köszönhetően most beköszöntött hozzá a boldogság

Hozzászólások